ELCONSELL

IMAGEN

Comença el Casal Multiesport CEBNord!

Primera setmana d'activitat al Poliesportiu La Bastida

Des del passat 27 de juny hem tornat a engegar una nova edició del Campus Multiesportiu CEBNord per gaudir de l’estiu a través de l’esport. Durant quatre setmanes viurem quatre setmanes de bàsquet, futbol sala, handball, bádminton i tot un seguit de diversos esports i tallers recreatius on la diversió será la principal protagonista.

Durant aquesta primera setmana hem pogut gaudir dels primers cinc dies d'activitat amb sortides a la piscina de Torribera, a la platja de Badalona i a un bon grapat d'activitats realitzades al Poliesportiu de La Bastida. A partir del 4 de Juliol estarem presents al Poliesportiu La Colina on ja estem preparats per poder viure tres setmanes de molta diversi amb els més de 30 participants que ens acompanyaran.



IMAGEN

Nou èxit de la Lligueta del Besòs

Entrega de premis al Poliesportiu La Colina

Durant la setmana de tancament del curs escolar vam viure al Poliesportiu La Colina la jornada final de la Lligueta del Besòs de Colpbol amb centres educatius de la comarca amb escoles de Santa Coloma de Gramenet, Badalona i Sant Adrià de Besòs. 

Una jornada esportiva per practicar esports com el Colpbol on vam poder fer una entrega d'obsequis als participants i on vam gaudir d'un gran matí acompanyats de Dani Salgado, regidor d'esports de Santa Coloma de Gramenet, Toni Atienza, regidor de mobilitat de Santa Coloma de Gramenet, i Carlos Sala, secretari técnic del CEBNORD.



IMAGEN

La gran festa del futbol sala

La Trobada Interconsells va ser un gran espectacle

El futbol sola de la nostra comarca va viure una gran festa final de temporada amb la Trobada Interconsells celebrada a les Pistes Poliesportives Prat de la Riba de Santa Coloma de Gramenet. Durant el matí del 27 de maig es van viure amb partits des de les 9:00h fins les 15:00h on van participar els equips campions dels Consells Esportius del Baix Camp, Sabadell, Barcelona i el Barcelonès Nord en categoria benjamí, aleví, infantil i cadet.

Una gran cita amb l’esport escolar que va permetre als assistents de gaudir d’un gran espectacle i poder conviure amb entitats d’altres consells d’arreu del nostre territori. Gràcies a tots els Consells, entitats, jugadors, tècnics, tutors de joc i families que han contribuit a viure aquesta festa de l’esport escolar.



IMAGEN

Trobada de Lluita Escolar a La Mina

El High School Wrestling torna a lluir!

Quina manera de tancar la temporada! El dissabte 18 de juny vam viure al Poliesportiu La Mina l’última cita de la Lliga Escolar de Lluita ‘High School Wrestling’ organitzada amb el suport i col·laboraió de Zenytsport.

La competició va aplegar lluitadors i lluitadores d’arreu del territori català i també va comptar amb la presència especial d’una representació mallorquina que es va desplaçar a Sant Adrià de Besòs per participar en un esdeveniment que segueix ampliant les seves fronteres i creixent a cada edició. Una jornada que va tornar a ser un auténtic èxit i on els més petits van tornar a casa amb un obsequi, un diploma i un gran somriure.



IMAGEN

Milla solidària contra el Dravet

Una tarda de running per tota la familia

El running també és un esport pels més petits i amb la capacitat de mobilitzar als esportistes per una bona causa. La Milla Solidària per la síndrome de Dravet es celebrara el pròxim 10 de Juliol a partir de les 18.00 en la Plaça del Barri Llatí de Santa Coloma de Gramenet amb l'objectiu d'ajudar en la recerca d'aquesta malaltia amb un preu per inscripció és de 3€.  A més, com a obsequi lliurarem a cada participant una tovallola.

A més, en acabar la milla realitzarem també una carrera infantil perquè tota la família pugui gaudir d'una tarda d'esport solidari. De la mà del Club Running Vigia tornarem a viure una gran festa del running!



IMAGEN

La Vigia Trail 22 trenca registres

CEBNord i Running Vigia, una gran aliança

El Club Running Vigia va organitzar el passat 22 de juny la Vigia Trail 2022 amb un èxit incalculable. La Serra de Marina es va convertir en l'escenari ideal per tornar a viure un esdeveniment esportiu que ja es tota una referència del running català. La prova, amb dues categories (10k i 21k), va esgotar les inscripcions per oferir una gran experiència esportiva durant un recorregut ple de sorpreses on els participants van poder gaudir de l'activitat física de la millor manera.

Un èxit organitzatiu d'una prova que va tornar a comptar amb el suport del Consell Esportiu del Barcelonès Nord. L'aliança entre el Club Running Vigia i el nostre Consell segueix fent créixer el running a la nostra comarca entre grans i petits.



IMAGEN

Final de la Lliga de Bàsquet Lleure

Entrega de premis i festa de cloenda

Aquest diumenge 12 de juny hem viscut la Cloenda de la Lliga de Bàsquet Lleure 2021/2022. Representants de tots els equips s’han reunit al Poliesportiu Montigalà per celebrar un concurs final de triples i assistir a l’entrega de trofeus pels campions de cada categoria, els màxims anotadors i els triplistes més destacats.

Una jornada on gaudir de la companyia de tots els jugadors que ens han acompanyat aquesta temporada i que ha servit per tancar una nova edició d’una de les competicions de bàsquet amateur de referència al nostre territori. Moltes gràcies per la confiança. Tornarem al setembre amb ganes de més bàsquet! Ja pots consultar tots els premiats de la temporada a la nostra pàgina web!



IMAGEN

El CEBNord, present als Premis Molt Bàsquet

Recolzament al bàsquet colomenc

El CEBNord no es va voler perdre la festa del bàsquet colomenc que tornava a celebrar-se després de dos anys d'aturada a causa de la COVID. Un cop més, l'esdeveniment organitzat per Territoribc va poder comptar amb la col·laboració del Consell Esportiu per fer possible l'entrega de premis durant la cloenda basquetbolística de la temporada.

Els Premis Molt Bàsquet van reconéixer el paper de les entitats i jugadors/es colomenques durant la present temporada. El secretari tècnic del Consell Esportiu Barcelonès Nord, Carlos Sala, va ser present a un acte celebrat al Teatre Sagarra i on es van aplegar més de 500 persones. 



El CEBNord, present a la festa del futbol femení

Col·laboració amb el Torneig de Futbol Femení Ciutat de Badalona

170 jugadores van participar el dissabte 11 de juny en la 2ª edició del Torneig de Futbol Femení Ciutat de Badalona, organitzat pel Seagull. 13 equips de tot Catalunya es van desplaçar fins al Camp Municipal de Montigalà amb els seus equips infantils i benjamins per viure una gran jornada d'esport i futbol. El Consell Esportiu Barcelonès no es va voler perdre aquesta festa col·laborant i recolzant la seva organització per seguir promovent l'esport al nostre territori i impulsant l'esport femení.







© Consell Esportiu Barcelonès Nord 2024

Avís Legal   Polítiques de privacitat   Polítiques de privacitat Xarxes Socials