ELCONSELL

IMAGEN

Trobada esportiva de centres d'Educació Primària

Torna un esdeveniment de referència a la comarca

Aquest dijous 5 de maig hem pogut tornar a viure la tradicional Trobada esportiva de centres d’Educació Primària després de dos anys sense gaudir d’aquest esdeveniment que té com a objectiu promoure l’activitat física entre els més petits. Prop de 250 alumnes de Cicle Superior de l’Escola Feliu i Vegues de Badalona i del Col·legi Seimar i l’Escola Antoni Gaudí de Santa Coloma de Gramenet han pogut participar en diverses estacions al llarg del matí dinamitzades pels estudiants de l’IES La Bastida.

El Complex Marina Besòs de Sant Adrià de Besòs ha sigut l’escenari on els més petits han gaudit d’un matí plenament esportiu coneixent i practicant diferents esports i jocs cooperatius. Una gran jornada que esperem poder repetir el pròxim curs escolar.



IMAGEN

Trobada Interconsells de final de temporada

Tancament de la temporada de futbol sala

Per donar sortida als equips campions a les nostres competicions aquesta temporada des del Consell Esportiu Barcelonès Nord celebrarem una Trobada Interconsells juntament amb el CEEB, i el Consell Esportiu del Baix Camp. Aquesta competició amb equips dels tres consells es celebrarà a una instal·lació del nostre territori el proper dissabte 28 de Maig.

Els primers classificats dels Grups 1 en categoria Benjamí, Aleví, Infantil i Cadet seran els representats del CEBNord en aquesta jornada esportiva de la que en breu us donarem més informació sobre pistes i horaris de joc i amb la que volem viure una gran festa del futbol sala en bona companyia.



Històric Trofeu Nita Carmona de futbol femení

El CEBNord present en una jornada històrica

Quina festa del futbol! Quin gran dissabte d'esport! Orgullosos d'haver pogut contribuir i participat en el el primer trofeu femení de futbol a Santa Coloma amb Singuerlin CF i la Fundació esportiva Gramenet  en homenatge a Nita Carmona qui va tenir que jugar als anys 20 disfressada d'home a l'Sporting de Màlaga i al Vélez Football Club.

El nostre tutor de joc Tony Estrella va ser l’encarregat de dirigir un partit que ja es història del futbol a la nostra comarca.

El partit, que va comptar amb la presència de l'alcaldessa de Santa Coloma de Gramenet, Nuria Parlon, el regidor d'esports de la ciutat, Dani Salgado, i una important presència de públic va ser emocionant de principi a fi. Les jugadores van divertir amb el joc desplegat a tots els assistents en un partit que es va acabar decidint a la tanda de penals després d'arribar amb empat al final del temps reglamentari.



IMAGEN

Estrena rodona de la Battle Royal Ragnarok

Torna la Lliga Escolar de lluita

En format pioner, una competició escolar de lluita de referència i una aposta per la tecnologia i l’espectacle per oferir una experiència única als seus participants. 

Reviu tots els combats i les entrevistes amb els protagonistes 


El passat divendres 22 d’abril vam viure al Poliesportiu La Mina la primera edició de la Battle Royal ‘Ragnarok’ organitzada pel Consell Esportiu del Barcelonès Nord amb el suport de la Federació Catalana de Lluita i Zenyt Sports. Una jornada on els més petits van gaudir dels seus primers passos en el seu esport preferit de la millor manera possible.



IMAGEN

Èxit de la Fase Comarcal de Gimnàstica Rítmica a La Mina

Estrena de la plataforma CEBNord per la competició

El dissabte 9 d'abril vam guadir al màxim de la Fase Comarcal de Gimnàstica Rítmica al Poliesportiu La Mina. Una jornada  on vam assistir a exercicis d'una gran qualitat per part de les gimnastes de Club Rítmica Montigalà de Badalona, Club Gimnàstica Banus, Club Gim Vanes Sport Santa Coloma i Club Rítmica Santa Coloma.

En aquesta fasetambé vam estrenar oficialment la plataforma CEBNORD per gestionar la competició de forma automàtica. Una eina creada pel personal tècnic del Consell Esportiu que ajudarà als clubs a poder administrar la seva participació a cada fase comarcal tan per procedir a les inscripcions com per fer el seguiment del resultat. A més, els aficionats també poden tenir accés per consultar totes les puntuacions de manera online.



IMAGEN

Tot preparat pel final de la Lliga de Bàsquet Lleure 

Arriba el Concurs de Triples 2022

la jornada de cloenda final de la Lliga de Bàsquet Lleure on celebrarem el Concurs de Triples i l’entrega de premis s’ha endarrerit al pròxim 12 de juny. Des del Consell Esportiu volem promoure la màxima participació possible en aquesta festa de final de temporada per viure una gran jornada de bàsquet amb tots els jugadors participants a la competició.

El concurs de triples és obert i gratuit a tots aquells jugadors amb llicència. Podeu accedir al full d’inscripció per formalitzarla participació de tots aquells integrants de cada equip que vulguin disputar el concurs enviant un correu electrònic a cebn@cebnord.com. La data límit per formalitzar la inscripció és el pròxim 2 de juny.



IMAGEN

La festa del running a Santa Coloma de Gramenet

Entrega de premis i obsequis de la Lliga Virtual Running CEBNord

El passat 8 de maig es va celebrar l'entrega de premis amb la presència de l'alcaldessa de Santa Coloma de Gramenet, Nuria Parlon, i el regidor d'esports de la ciutat, Daniel Salgado l'entrega de premis de la Lliga Virtual Running CEBNord. Una autèntica festa de l'esport per tancar un curs memorable on van assistir els guanyadors de l'edició d'enguany i tots aquells que havien de rebre el seu obsequi per participar en aquesta competició que ja és una autèntica referència.

Moltes gràcies al Club Runnig Vigia per la seva feina, empenta i il·lusió per tirar endavant aquest projecte que segur tornarà amb novetats i ganes de tornar a omplir de runners el nostre territori.



IMAGEN

Un final d'ensomni per la Lliga Running Virtual CEBNord

Èxit de participació en la segona edició

La segona edició de la Lliga Virtual Running CEBNord arriba al seu final després de gaudir de la seva vuitena prova amb el Cross de Montigalà. Han sigut moltes setmanes de quilòmetres i diversió per poder definir el podi en categoria masculina i femenina gràcies a l’esforç dels nostres amics de Club Running Vigia.

Abel Pineda, Jordi López i Quim Martin han finalitzat en primera, segona i tercera posició en categoria masculina. Per la seva banda, Raquel Fontrodona, Inma Abilleira i Mari Paz Lloret han sigut les millors en categoria femenina. Moltes felicitats a tots i mil gràcies a tots els participants per confiar un any més en nosaltres!



IMAGEN

La Cursa Virtual Infantil trenca registres

Esport i natura pels més petits

Més de 200 nens i nenes han participat a la II Cursa Virtual Kids ‘Pujada a la Creu de Montigalà’. Un èxit absolut en una prova on els més petits han de completar un circuit lliure de 4 quilòmetres per la Serra de Marina.

La millor manera per gaudir de la natura en un circuit d’orientació en plena Serralada de Marina que hem tornat a organizar juntament amb el Club Running Vigia de Santa Coloma de Gramenet.







© Consell Esportiu Barcelonès Nord 2024

Avís Legal   Polítiques de privacitat   Polítiques de privacitat Xarxes Socials