ELCONSELL

IMAGEN

La Cursa de la Dona omple els carrers de runners

Gran nit d'esport colomenc solidari

Quina gran nit d’esport solidari a la 1ª Cursa de la Dona! Aquest dissabte vam gaudir de la primera edició de la Cursa de la Dona organitzada per l’Ajuntament de Santa Coloma de Gramenet a través de La Ciba Santa Coloma amb el suport de Running Vigia i la col.laboració del Consell Esportiu Barcelonès Nord. Una cursa solidària en el marc de les Jornades Feministes del 8M.

Una prova de caràcter solidari que va destinar la seva recaptació a Metges del Món a Catalunya i on van participar… més de 1.000 persones!

El Consell Esportiu Barcelonès Nord s’ha sent orgullós d’haver pogut col·laborar amb aquesta gran iniciativa que esperem sigui la primera de moltes.



IMAGEN

Fi a la Ruta de les Ermites

Setena i penúltima prova de la Lliga Running Virtual CEBNord

Aquest mes de febrer vam gaudir de la Ruta de les ermites en el que va ser la penúltima cita de la Lliga Running Virtual CEBNORD. A categoria masculina, Abel Pineda, Ivan Prieto i Jordi López van ser els tres corredors més ràpids. Per la seva part, Raquel Fontrodona, Silvia Ocaña i Inma Abilleira van ocupar les tres primeres posicions a la categoria femenina.
 



IMAGEN

Cross Montigalà: Última prova de la Lliga Running Virtual

Tot preparat per posar fi a la segona edició

Ja tenim en marxa la 8ª i última prova de la Lliga Running Virtual CEBNord. El Cross Montigalà servirà per tancar la competició amb un circuit amb sortida i arribada del Parc de la Bastida (prenent com a referència de punt de sortida la cadena) i que tindrà els següents punts de pas obligatori en l’ordre que cada runner vulgui: Font del Lleó, Hípica Canyet i Creu de Montigalà. Com sempre, els resultats s’han de gravar amb Strava i enviar l’enllaç de l’activitat al correu  ligavigia@gmail.com.

En aquesta ocasió els socis del Club Running Vigia rebran un got de silicona per la seva participació i els no socis obtindràn un bidó. A més, aquells participants que han gaudit de les vuit curses obtindràn la seva samarreta tècnica de finisher.

L'entrega d'obsequis serà el pròxim 10 d’abril a la Plaça del Barri Llatí de 18h a 20h (C/Perú 45, Santa Coloma de Gramenet)



IMAGEN

Celebrada l'Assemblea General Ordinària del CEBNord

Es van aprovar tots els punts de l'ordre del dia per unanimitat

Aquest passat dimarts 15 de gener de 2021 es va celebrar telemàticament l’Assemblea General Ordinària del Consell Esportiu del Barcelonès Nord. A l’acte van assitir responsables de les diferents entitats i els representants polítics dels Ajuntaments de Sant Adrià de Besòs, Badalona i Santa Coloma de Gramenet. Hugo Ferrer, president del Consell Esportiu del Barcelonès Nord i regidor d’esports de Sant Adrià de Besòs, i Carlos Sala, secretari tècnic del Consell Esportiu del Barcelonès Nord van dirigir una reunió a la que també van assistir regidors d’esports de les ciutats de la comarca com Jordi Subirana, regidor d’esports en funcions de Badalona, Daniel Salgado, regidor d’esports de Santa Coloma de Gramenet i actual vicepresident del Consell Esportiu del Barcelonès Nord. També es va comptar amb la presència de Mireia González, tinenta d’alcaldessa de l’Ajuntament de Santa Coloma de Gramenet, i Xènia Dones, tècnica d’esports del’Ajuntament de Sant Adrià de Besòs i actual secretaria de la junta directiva del CEBNord.

A l’Assemblea es van aprovar les propostes de modificació de la Junta Directiva, es va aprovar el pressupost de la temporada 2020/2021, així com el de la present temporada i també es va fer repàs de la memòria d’activitats de l´últim any, així com la presentació de les activitats i novetats previstes durant aquesta campanya.

Durant l’acte, els presents van poder exposar els seus suggeriments, precs i preguntes per tal de seguir millorant l’activitat d’un Consell Esportiu del Barcelonès Nord que seguirà treballant per la promoció de l’esport escolar a la nostra comarca.



IMAGEN

Un final rodó pel Torneig d’Escacs 

6 setmanes d'escacs al Barcelonès Nord

Aquest passat 8 de març vam posar punt i final al Torneig d’Escacs del Barcelonès Nord amb nens i nenes de Badalona, Santa Coloma de Gramenet i Sant Adrià de Besos. Una competició que disputada durant 6 rondes al Centre d’Activitats Nautiques del Port de Badalona i que ha fet gaudir dels escacs als més petits.

Una iniciativa en la que el Consell Esportiu del Barcelonès Nord ha comptat amb la col·laboració per la seva organtizació de la Federació Catalana d’Escacs, el C.E. Badalona, C.E. Cor de Maria, C.E Sant Adrià i Àmbit Escola. Posem fi a una competició de la que hem pogut viure durant 6 setmanes amb joves escaquistes dels clubs, escoles i entitats de la comarca. Esperem poder tornar aviat per seguir gaudint dels escacs amb tots vosaltres



IMAGEN

El CEBNord, present un any més a la Copa Oyama 2022

El millor karate Kyokushin a nivell mundial

El 19-20 de febrer vam tornar a gaudir del millor Karate Kyokushinkai a Santa Coloma de Gramenet amb la Copa Oyama 2022. El Poliesportiu La Bastida va aplegar desenes de participants arribats de diversos països per poder competir en un torneig amb esportistes de totes les edats.

Un esdeveniment de referència internacional que torna a escena i amb el que hem col·laborat un any més per poder formar part d’una autèntica festa de l’esport a la nostra comarca.



IMAGEN

La Gimnàstica Rítmica aterra a La Mina!

Espectacle i qualitat a la segona fase comarcal 

El Poliesportiu La Mina (Sant Adrià de Besòs) va ser l’escenari de la 2ª Fase Comarcal de Gimnàstica Rítmica. Una competició on van participar esportistes del Club Rítmica Montigalà de Badalona, Club Gimnàstica Banus, Club Gim Vanes Sport Santa Coloma i Club Rítmica Santa Coloma.

En aquesta edició, totes les gimnastes van exhibir la seva qualitat en exercicis que es van poder presenciar entre les 9:00h i les 14:00h en una competició que també es va poder seguir en streaming gràcies a la nova plataforma web creada pel Consell Esportiu del Barcelonès Nord. 

La primera competició celebrada al Poliesportiu La Mina va ser tot un èxit i ara només queda esperar per tornar l’acció el pròxim 9 de abril.



IMAGEN

Nova plataforma per la Gimnàstica Rítmica!

Un entorn virtual propi per gestionar les competicions

Estrenem nova plataforma per les competicions de Gimnàstica Rítmica. La segona fase comarcal es va poder seguir en streaming gràcies a la nova plataforma web creada pel Consell Esportiu del Barcelonès Nord. Un entorn virtual creat per les entitats on poder gestionar inscripcions, administrar les competicions, registrar les puntuacions i resultats i consultar les classificacions.

A més, els espectadors també poden accedir a aquest nou servei per seguir els resultats i disposar de tota la informació de la trobada. Seguim l'aposta per la qualitat! 



IMAGEN

Tot preparat pel Dia Mundial de l'activitat física 

Santa Coloma de Gramenet viurà una gran festa de l'esport

El proper 6 d'abril de 2022 es celebra el Dia Mundial de l'activitat física a Santa Coloma de Gramenet. Prop de 1.000 nens i nenes de 16 centres educatius de la ciutat estan citats a les instal·lacions esportives de Can Zam per gaudir d'un dia ple de jocs i activitat física. El Grup de Mestres d'Educació Física de Santa Coloma de Gramenet ha estat l'encarregat de la seva organització en col·laboració amb l'Ajuntament, el CRP de la ciutat i el CEBNORD.  Diverses entitats i clubs esportius de la ciutat també participaran en la dinamització de la jornada. Serà un dia per reivindicar la importància de l'esport, l'activitat física i els hàbits saludables en el desenvolupament dels infants tot aprofitant els recursos que ofereix la ciutat.







© Consell Esportiu Barcelonès Nord 2024

Avís Legal   Polítiques de privacitat   Polítiques de privacitat Xarxes Socials