ELCONSELL

IMAGEN

Arrenca la 2ªFase de la Lliga de Futbol Sala JEEC

Tot preparat per afrontar l'emocionant fase final

La primera fase JEEC de la competició de futbol sala  ja ha arribat al seu final i ja ho tenim tot preparat per l'inici de la fase final de la competició a partir d'aquest 3 i 4 de febrer. A l'aplicatiu Playoff i a la nostra pàgina web es poden consultar els calendaris definitius i també els resultats i classificacions de la competició per no perdre cap detall de l'evolució de tots els equips.

En aquesta segona fase comptem amb la inscripció de de nous equips que han volgut gaudir del futbol sala fins el final de temporada. Moltes gràcies a totes les entitats per la vostra confiança i per ajudar-nos a construir una millor competició any rere any. 



IMAGEN

Tret de sortida a la Fase Final de la Lliga de Bàsquet 

Tot preparat pel seu inici amb tres nous grups

El final de la primera fase de la Lliga de Bàsquet Lleure ens va deixar un últim cap de setmana de moltes emocions per poder definir els grups de la Fase Final que s’iniciarà el 4 i 5 de febrer. 

Al Grup A,  Clinica Veterinaria tanca la 1ª Fase com a líder indiscutible (9-1) en un grup on La Comarca Monstars, Sant Crist 1 i Club de la Ducha van empatar en la segona posició (5-5). Al Grup B, Kuattro i Antic es van enfrontar amb el liderat el joc. Finalment, Kuattro es va imposar per 69-59 per finalitzar aquesta primera fase en primera posició (8-1) aconseguint l’ascens. Per la seva banda, al Grup C, BDN Telecom signa una 1ªFase brillant amb un balanç de 10-0. L’equip badaloní encara no sap el que és perdre. Per últim, al Grup D: Qiao 1 ha finalitzat com a lider amb un balanç de 8-1 per davant d’un Sistrells (7-3) i Voll Dunks (6-3) que es van enfrontar a l'última jornada i que va acabar amb l'ascens de grup per Voll-Dunks. Molta sort a tots!



IMAGEN

Torn pels escacs!

El Torneig del Barcelonès Nord reuneix a participants de totes les edats

Aquest 1 de febrer arrenca el Torneig d'Escacs del Barcelonès Nord amb nens i nenes de Badalona, Santa Coloma de Gramenet i Sant Adrià de Besos. Una competició que es disputarà durant 6 rondes al Centre d'Activitats Nautiques del Port de Badalona i que vol fer gaudir dels escacs als més petits. Una iniciativa en la que el Consell Esportiu del Barcelonès Nord posa tot el seu suport i que compta amb la col·laboració per la seva organtizació de la Federació Catalana d'Escacs, el C.E. Badalona, C.E. Cor de Maria, C.E Sant Adrià i Àmbit Escola. El Torneig es disputarà durant l'1,8,15,22 de febrer i l'1 i 8 de març d'aquest 2022.

 



IMAGEN

Torna la Gimnàstica Rítmica!

El Poliesportiu Montigalà acull la Primera Fase comarcal

Aquest passat diumenge 30 de gener vam celebrar de la Primera Fase Comarcal de Gimnàstica Rítmica al Poliesportiu Montigalà de Badalona.

Quines ganes teniem de tornar a gaudir d’un dels nostres esports de referència a la nostra comarca amb el Club Rítmica Montigalà Badalona, Club Rítmica Gim Vanes Sport i Club Ritmica Santa Coloma!

Una jornada on més de 120 gimnastes van poder competir per primer cop en aquest 2022  en modalitat individual en categories des de Benjamí fins Senior.

Esportistes, tècniques i públic van divertir-se en aquesta estrena que va servir com a gran tret de sortida a la temporada on ja estem treballant per preparar les següents fases de la competició durant els pròxims mesos.



IMAGEN

Arriba la Ruta de les Ermites!

Nova prova de la Lliga Running Virtual CEBNord

Aquest febrer gaudirem de la Ruta de les ermites en una nova cita de la Lliga Running Virtual CEBNORD. La nova prova té com a punt de sortida el Parc de La Bastida i portarà als participants per un itinerari exigent i atractiu per la Serralada de Marina.

Un camí que ens permetrà descobrir les ermites que envolten la nostra comarca en aquest espai natural idoni per la pràctica del Trail Running.

Les diverses ermites i emplaçaments seràn els punts de pas obligatori: Ermita de Sant Climent, Ermita de Sant Onofre, la Font de l’Amigó, Dues Pedres i Monestir de Sant Jeroni de la Murtra.

Entre el 5 i 12 de febrer, els 200 inscrits podràn completar aquest recorregut en busca del seu millor temps en aquesta nova prova puntuable per la Lliga Running Virtual CEBNord que, com sempre, obsequiarà als participants amb un regal. Recordeu que els resultats s’han de gravar amb Strava i enviar l’enllaç de l’activitat al correu  ligavigia@gmail.com



IMAGEN

1.016 euros solidaris de La Nadalenca CEBNord

Una cursa organitzada per Running Vigia i Decathlon Badalona

No hi ha millor manera de començar l’any que fent entrega CorAll Family Barcelona de la recaudació de LA NADALENCA SOLIDARIA que vam celebrar el passat 19 de desembre de 2021 dins de la Lliga de Running Virtual CEBNord amb més de 200 participants.

Sense cap mena de dubte una de les curses més especials del circuit. Una prova solidària en el que els participants van sortir des del Decathlon Montigalà a partir de les 9:00h, i de manera esglaonada cada 5 minuts, per intentar coronar la Torre Bravo.

La inscripció tenia un preu de 6€ i tots els participants van rebre a més un obsequi d’uns guants i una beguda més un frankfurt al finaltizar la prova.

Una gran iniciativa amb la col·laboració de Decathlon Badalona i Running Vigía que ens omple d’orgull i alegria i que ha servit per ajudar a una de tantes entitats que treballen dia a dia per contribuir a fer un món millor al costat de qui més ho necessita.



IMAGEN

T'esperem a la Cursa de la Dona!

Una cursa solidària a Santa Coloma de Gramenet

Ja ho tenim tot preparat per gaudir d’una nova edició de la ‘Cursa de la Dona’. Una prova puntuable a la Lliga Running Virtual CEBNord i que compta amb l’Ajuntament de Santa Coloma de Gramenet a través de la CIBA i el Club Running Vigia com a principals impulsors. La ‘Cursa de la Dona’ tornarà a ser un esdeveniment de referència gràcies a la col·laboració de moltes entitats i patrocinadors que faran possible que el pròxim 12 de març a partir de les 20:00h puguem viure una cursa nocturna de 5km on gaudir de l’esport i l’activitat física envoltat de la millor companyia.

La inscripció té un preu de 8€ i serà de caràcter solidari. La recaudació es destinarà a l’entitat Metges del Món per poder seguir desenvolupant els seus projectes i programes socials que ajuden a centenars de persones necessitades.



IMAGEN

El CEBNord segueix ampliant la seva activitat a les escoles

La promoció de l'activitat física és un dels nostres grans pilars

Més de 300 infants i joves gaudeixen de l’esport i l’activitat física gràcies a les activitats extraescolars del Consell Esportiu del Barcelonès Nord. Aquest curs ja tenim 20 grups d’extraescolars en 10 centres diferents sota la direcció dels nostres monitors i tècnics especialitzats.

Futbol sala, bàsquet, multiesport, psicomotricitat, dansa urbana, volleyball i boxa educativa són algunes de les activitats que els diversos centres escolars ofereixen als seus alumnes per promocionar l’activitat física fora de l’horari lectiu. Encetem aquest 2022 amb més ganes que mai de poder seguir ampliant aquestes extraordinàries xifres per ajudar a que l’esport escolar tingui presència a tots els racons de la nostra comarca.



IMAGEN

Borsa de monitors CEBNord

Vine a treballar amb nosaltres!

Vols unir-te a l'equip CEBNORD com a monitor d’activitats extraescolars? No t’ho pensis més i envia’ns el teu currículum! La Borsa de treball del Cebnord està destinada a aquells monitors i tècnis esportius que volen realitzar aquestes tasques a escoles, instituts o clubs del Barcelonès Nord i que han realitzat graus d’educació física o cursos esportius amb federacions. L'únic requisit per accedir a qualsevol de les nostres ofertes és estar inscrit al Registre Oficial de Professionals de l'Esport de Catalunya (ROPEC) és l'eina que garanteix l'acreditació de les persones que exerceixen les activitats professionals regulades a la llei de l'exercici de les professions de l'esport. 

Envia el teu currículum a promocio@cebnord.com i posa’t en contacte amb nosaltres.







© Consell Esportiu Barcelonès Nord 2024

Avís Legal   Polítiques de privacitat   Polítiques de privacitat Xarxes Socials