ELCONSELL

IMAGEN

Bon Nadal i Feliç 2022!

Des del CEBNord us desitgem unes bones festes i entrada d'any

Des del CEBNord us desitgem unes bones festes nadalenques per poder celebrar un any atípic i excepcional però on gràcies a l'esforç de tots hem pogut seguir gaudint de l'esport. Ara només ens queda desitjar-vos molta salut i força per encarar un any que esperem ens permeti tornar a la normalitat per seguir aprenent i creixent gràcies a l’activitat física i l’esport. Perquè l’esport és salut física i mental i per això és un bé essencial i necessari.

Us desitgem un bon Nadal i una bona entrada d’any envoltats d’aquells que més estimeu!



IMAGEN

Obertes les inscripcions per la segona fase JEEC de futbol sala

La data límit d'inscripció és el 24 de gener de 2022

Ja estem preparant la segona fase de la competició JEEC de futbol sala! A partir d'aquest 23 de desembre de 2021 obrim el període de les inscripcions d'equips a les competicions de la 2a Fase. Totes aquelles entitats que vulguin tornar a competir amb els seus equips o afegir nous equips a la competició hauran de completar abans del pròxim 24 de gener del 2022 la seva inscripció una altra vegada.

Si ja heu inscrit la vostra entitat en la primera fase de competició haureu d'enviar novament a cebn@cebnord.com el full d'equips amb dates i camps de joc per aquesta segona fase. En cas de ser un nova entitat que vol inscriure nous equips que no han competit fins ara, haureu d'enviar a cebn@cebnord.com tota la documentació on consta també el full d'inscripció d'entitat.



IMAGEN

Emoció a la Lliga de Bàsquet Lleure!

Segueix els resultats i estadístiques al teu smartphone amb Swish

La Lliga de Bàsquet Lleure arriba a l'aturada nadalenca amb molta igualtat i emoció. La competició segueix oferint grans partits i actuacions individuals. Al Grup A,  Clinica Veterinaria BDN (7-1) segueix com a líder en solitari del grup. La seva victòria en el duel directe davant El Club de la Ducha per 50-67 els va permetre conquerir la primera plaça del grup. Per la seva banda, al Grup B, Antic va sortir triomfant del seu duel amb Kuattro i es situa en solitari al capdavant de la classificació (6-0). Al Grup C, BDN Telecom es consolida com a líder amb vuit victòries en vuit partits (8-0), seguit de Real Pares Carmelites 1991 Trofeus Badalona (6-2) i Badalona Mikakus (5-3). Per últim, al Grup D, Qiao 1 segueix sense donar cap opció als seus rivals i encara no coneix la derrota (7-0).



IMAGEN

La Crono Vigia Solidària mostra tota la seva força!

Recaptació destinada a la ACC Barcelona Cor Family en la quarta prova de la Lliga Virtual Running CEBNord!

Emocionant 4ª prova de la Lliga Virtual Running CEBNORD amb La Nadalenca – Crono Vigia Solidària! El passat 19 de desembre vam viure una de les curses més especials del circuit. Una prova solidària en el que els participants van arrencar des del Decathlon Montigalà a partir de les 9:00h, i de manera esglaonada cada 5 minuts, per intentar coronar la Torre Bravo. Una jornada de running que va aplegar a 200 participants i que va enlluernar pel seu caràcter solidari.

La inscripció, que tenia preu de 6€, va ser destinada integrament a les activitats de ACC Barcelona Cor Family. A més, tots els participants van rebre un obsequi d’uns guants i una beguda més un frankfurt al finaltizar la prova.



IMAGEN

Cursa Infantil adaptada La Nadalenca

Esport adaptat i inclusiu amb el Club Running Vigia

El passat diumenge 12 de desembre vam viure a Santa Coloma de Gramenet un matí d’esport amb petits i joves esportistes que van participar a ‘La Nadalencia’ Cursa Infantil Adaptada. Una cursa on nenes i nens fins a 16 anys amb diferents discapacitats van recorrer diferents distàncies de 20, 30, 40 o 50 metres amb l’objectiu d’arribar al final. L’Avinguda Generalitat de Santa Coloma de Gramenet va ser l’escenari on es van poder viure moments molt emocionants gràcies a la força de l’esport. L’esdeveniment, organitzat pel Club Running Vigia i amb la col·laboració del Consell Esportiu del Barcelonès Nord, va ser tot un èxit. Una cursa que no es va comptar amb la presència de l’alcaldessa de la ciutat, Nuria Parlon, i el regidor d’esports, Daniel Salgado, presents durant tot l’acte per gaudir d’una jornada esportiva inoblidable per tots els participants i families.



IMAGEN

Cinquena prova de la Lliga Running Virtual CEBNord!

Arriba la cursa cronometrada de Can Zam

Escalfem motors per 2022! Aquest gener gaudirem del 'Cros Can Zam' on viurem un entrenament cronometrat per tots els participants en un circuit marcat de 10 quilòmetres. Una nova prova de la Lliga Virtual Running CEBNord que avaluarà els progressos de tots els participants. El pròxim 16 de gener de 2022 iniciem un nour repte! Com ja es habitual tots els participants inscrits rebran un obsequi per part de la organització per poder seguir gaudint l'esport a l'aire lliure de la mà dels amics del Club Running Vigia.



IMAGEN

Èxit de la Trobada de Nadal de Lluita Olímpica

La Zona Esportiva La Mina va viure una jornada inoblidable

Aquest passat dissabte 18 de desembre vam gaudir de la tradicional Trobada de Nadal de lluita olímpica a la Zona Esportiva La Mina. Joves esportistes de clubs d’arreu de Catalunya entre 4 i 13 anys van participar a una jornada esportiva que va servir per tancar el curs esportiu del 2021 de la millor manera. A més, com a gran novetat, aquest any vam comptar amb la participació de l’equip de la Federació Balear de Lluita.

Durant la tarda, que va comptar amb la presència de l’alcaldessa de Sant Adrià de Besòs, Filo Cañete, i del regidor d’esports de la ciutat, Hugo Ferrer, es van viure 125 combats de totes les categories on els més petits i petites van poder gaudir d’un esdeveniment que segueix innovant cada any. Tots els esportistes van tancar la jornada rebent un diploma i un trofeu commemoratiu per la seva participació en una trobada esportiva que es ja una referència a tot el país i on l’esport escolar de base és el gran protagonista.



IMAGEN

Trobada intersocial de karate amb Jonathan Tineo

Tancament al curs esportiu 2021

El colomenc campió del món de karate Kyokushinkai, Jonathan Tineo, segueix treballant en la seva vessant formativa de nous esportistes i va organitzar una competició intersocial a les pistes poliesportives de Prat de la Riba (Santa Coloma de Gramenet) on els més petits van poder mostrar les seves habilitats sota la supervisió d'un autèntic referent mundial. La jornada, que va ser tot un èxit de participació, va servir per tancar el curs esportiu 2021 amb la felicitat de tots els participants que van rebre un obsequi i trofeu commemoratiu gràcies al Consell Esportiu del Barcelonès Nord.



IMAGEN

Oscar Parra, guardonat a la Gala dels Guardons de l'Esport

El tècnic esportiu del CEBNord va veure premiada la seva feina a la Federació Catalana de Lluita

Des del CEBNord volem felicitar al nostre tècnic esportiu i company, Oscar Parra, pel premi a l’Excel·lència, innovació i sostenibilitat que li va ser atorgat en la gala dels Guardons de l’Esport. Un premi concedit per la Fundació Catalana per a l’Esport , gràcies al disseny, creació i desenvolupament del projecte digital ZenytSports implementat en la Federació Catalana de Lluita i que ha contribuit a la modernització de la gestió d'aquesta institució. Al CEBNord també gaudim de la seva professionalitat a la part tècnica i esportiva. OscaEnhorabona Oscar!







© Consell Esportiu Barcelonès Nord 2024

Avís Legal   Polítiques de privacitat   Polítiques de privacitat Xarxes Socials