ELCONSELL

IMAGEN

El CEBNord aterra a les escoles de la comarca

El servei d’activitat extraescolars del Consell segueixen creixent

El CEBNord segueix promocionant l’esport i l’activitat física a les escoles gràcies al seu programa d’activitats extraescolars que es va posar en marxa durant el curs escolar 20/21.

En aquest nou curs 21/22 donem la benvinguda a l’Escola Riera Alta i l’Institut Escola La Mina que es sumen a un projecte on l’Escola Mercè Rodoreda, l’Escola Joan Coret i l’Escola Tanit tornen a gaudir dels nostres programes esportius extraescolars.

Activitats d’iniciació al bàsquet, multiesport, psicomotricitat o ball urbà son algunes de les propostes que més de 150 infants i joves ja gaudeixen durant la setmana juntament amb l’equip de tècnics i monitors esportius CEBNord.



IMAGEN

Quality Dance Studio, qualitat pel servei CEBNord

La prestigiosa escola de ball urbà posa el seu segell a les activitats extraescolars CEBNord

Des d’aquest nou curs escolar, el CEBNord ofereix l’activitat de ball urbà a diverses escoles de la nostra comarca. Una activitat que ha tingut una excel·lent rebuda per part de centres i alumnes i que compta amb el segell de qualitat de Quality Dance Studio. Els monitors i monitores de l’activitat compten amb una gran experiència com a ballarins i ballarines a l’escola de ball situada a Badalona i amb la que el CEBNord ha creat una gran sinergia cl·laborativa per portar el ball urbà a totes les escoles interessades en aquesta disciplina.

Present en diversos campionats nacionals i internacionals, QDS es sinònim de passió pel ball i la música. Una passió que ara ja comparteixen amb alumnes de l’Escola Mercè Rodoreda i l’Escola Riera Alta. Una garantia de qualitat i diversió per gaudir de l’activitat física a través de l’expressió artística i corporal.



IMAGEN

En marxa la II Lliga Virtual Running CEBNORD!

El Club Running Vigia torna a col·laborar amb un exitosa iniciativa

Com la temporada passada, aquesta iniciativa torna a ser oberta a tot el públic i totalment gratuïta. Després de l’èxit de la primera edició, en aquesta nova segona temporada, les dues primeres curses han tornat a penjar el cartell d’inscripcions esgotades. El Camí de les Dues Pedres i la Cursa de Sant Jeroni van aplegar més de 200 corredors en busca dels seus millors temps.

La II Lliga Virtual Running CEBNord repeteix el format de la temporada passada amb 8 proves que combinen la resistència, velocitat i orientació en un entorn natural immillorable com la Serra de Marina. Tots els inscrits reben un obsequi per la seva participació en una competició que ja es tota una referència runner al Barcelonès Nord.



IMAGEN

Comença la competició JEEC de futbol sala!

La temporada 2021/2022 arrenca amb força

El passat divendres 15 d'octubre es va iniciar una nova temporada de futbol sala JEEC amb ple de partits a escoles, pistes poliesportives i pavellons la nostra comarca. Quin goig poder viure una temporada més de l’emoció del futsal amb petits i grans. Enguany, podem tornar a gaudir d’una competició que aplega equips des de la categoria Prebenjamí fins a Cadet.

Després d’una temporada excepcional i atípica a causa de la COVID-19, aquesta nova temporada tornem a comptar amb equips de moltes de les entitats que històricament han format part del Consell Esportiu del Barcelonès Nord i les seves competicions. Des del CEBNord us volem donar les gràcies pel vostre esforç, treball i il·lusió per seguir mantenint viu l’esperit de l’esport i els seus valors en uns temps tan complicats per tothom.

Ara és moment de desitjar-vos que pugueu gaudir d’un curs esportiu ple d’aprenentatges, diversió i molts gols!



IMAGEN

La Lliga de Bàsquet Lleure es posa en marxa!

Nou servei de videomarcador en tots els partits gràcies a l’acta digital

El Poliesportiu de Montigalà torna a ser l’escenari de la Lliga de Bàsquet Lleure 21/22. La competició, que es va posar en marxa el passat 16 i 17 d’octubre, aplega un total de 24 equips durant aquest curs esportiu.

La Lliga de Bàsquet Lleure, una autèntica referencia esportiva a la nostra comarca pels amants del bàsquet, torna a caminar de la mà de NBN23 amb el servei d’acta digital, seguiment de partits i estadístiques en viu, rànquings individuals i col·lectius, classificacions de millors anotadors… una informació detallada que pots consultar en qualsevol dispositiu mòbil amb l’aplicació SWISH de NBN23.

A més, en aquesta edició, estrenem nous videomarcadors, en una iniciativa pionera gràcies al servei de marcador remot de NBN23. Amb aquesta novetat, els equips poden gaudir d’una millor experiència competitiva totalment personalitzada.



IMAGEN

Preparats per la Pujada al Poblat Ibèric

Tot preparat per la tercera prova de la II Lliga Running Virtual CEBNord

Només 8 hores van fer falta per esgotar les 200 inscripcions disponibles per la tercera prova del circuit de la II Lliga Running Virtual CEBNord. La Pujada al Poblat Ibèric és el nou repte que us proposem per seguir gaudint del running.

Entre el 13 i 20 de novembre aquest punt emblemàtic de la ciutat de Santa Coloma de Gramenet amb l’única condició d’iniciar i finalitzar el teu trajecte al pont de la B-20 situat molt a prop del Parc de La Bastida.

Recorda que els resultats s’han de gravar amb Strava i enviar al correu ligavigia@gmail.com a l’assumpte poseu el vostre nom complet. Us esperem!



IMAGEN

Esport i valors: La Boxa educativa arriba a La Mina

Nou projecte educatiu i esportiu al Institut Escola La Mina

L’esport és una gran eina de desenvolupament i creixement personal per infants i joves. Amb aquest esperit arriba al Institut Escola La Mina el projecte de boxa educativa de la mà del Club Boxa Sant Adrià i el Consell Esportiu del Barcelonès Nord. Jose Hidalgo, director del club adrianenc i actual seleccionador català Junior, Jove i Absolut, ha liderat un projecte que té com a objectiu aplicar valors propis de la boxa com la disciplina, el respecte, la constància i l’esforç diari en l’educació dels alumnes i esportistes. El programa ensenyarà les tècniques pròpies d’aquest esport sense cap tipus de contacte. Una iniciació esportiva que anirà vinculada directament al rendiment acadèmic i conducta dels alumnes en el centre escolar. El projecte té com a condició indispensable que tots els esportistes compleixin els paràmetres de responsabilitat, bon comportament i esforç personal durant la seva activitat lectiva.

Victor Hurtado i Kevin Camacho, ambdós competidors amateurs amb experiència a Campionats d’Espanya, seran els dos professors que acompanyaran a Jose Hidalgo en aquest programa pioner que vincula esport i estudis per obrir una finestra d’oportunitat i accés a l’esport als joves del barri de La Mina que estiguin interessats. La posada en marxa del projecte ha sigut un autèntic èxit amb ple absolut d’inscripcions.



IMAGEN

La CEBNord Academy torna a arrencar amb el curs CIATE

Aconsegueix la titulació per inscriure’t al ROPEC

Després d’un  últim curs amb alumnes que van aconseguir la seva titulació oficial a la CEBNordAcademy, tornem a obrir les portes per aconseguir el curs d’iniciació a tècnic d’esport (CIATE). Una Certificació oficial de l’Escola Catalana de l’Esport per exercir qualsevol activitat multiesportiva a Catalunya i que permet la inscripció al Registre Oficial de Professionals de l’Esport a Catalunya (ROPEC).

En la CEBNordAcademy, els alumnes tenen la possibilitat de realitzar la primera part del curs online per poder avançar en la seva formació segons les seves necessitats i, després d'un any d'aturada, es tornarà a impartir la part presencial del curs al mes de juliol. 



IMAGEN

El CEBNord, present a la BadaTrail i la BCN Paddle Race

Seguim recolzant els esdeveniments esportius de la comarca

Des del CEBNord seguim promocionant i recolzant els diferentes esdeveniments i iniciatives esportives que es celebren a la nostra comarca. Durant aquests mesos de setembre i octubre, vam voler estar a prop de la Badatrail i la BCN Paddle Race. La cursa Badatrail, una de les proves més famoses del nostre territori, es va celebrar a Badalona amb èxit total de participació. Des del Consell vam col·laborar amb l’organització  aportant obsequis i trofeus pels participants.

Per la seva banda, el 17 d’octubre vam viure de prop la BCN Paddle Race a les aigües del Port de Badalona. Una competició en la que vam tornar a recolzar a l’organització amb la infraestructura en l’arribada dels participants que van gaudir del clàssic traçat de les passades edicions recorrent el litoral barceloní.







© Consell Esportiu Barcelonès Nord 2024

Avís Legal   Polítiques de privacitat   Polítiques de privacitat Xarxes Socials