ELCONSELL

IMAGEN

L´IV Trofeu Club Pati Nano rep el suport

del Consell Esportiu Barcelonès Nord per a impulsar el patinatge

El Consell Esportiu Barcelonès Nord col·labora amb l'IV Trofeu Club Pati Nano, en un esforç conjunt per fomentar i promoure la pràctica del patinatge a la regió. Aquest esdeveniment, que s'ha convertit en un referent per a la comunitat de patinadors, rebrà un impuls addicional gràcies al suport del consell, que busca ampliar l'abast d'aquest esport entre els joves i adults per igual.

El patinatge, més que una simple activitat esportiva, és una forma d'expressió artística i un estil de vida per a molts. Amb l'objectiu de donar suport a aquesta passió compartida, el Consell Esportiu Barcelonès Nord ha decidit unir-se al V Trofeu Club Pati Nano, reconeixent la seva importància en la promoció de valors com el treball en equip, la disciplina i l'esperit competitiu d'una manera sana i constructiva.

El trofeu, que se celebrarà en les instal·lacions del Club Pati Nano, comptarà amb la participació de talentosos patinadors de totes les edats i nivells d'habilitat. Des de les categories més joves fins a les divisions més experimentades, l'esdeveniment oferirà una oportunitat per a mostrar el talent i l'esforç dels competidors, així com per a inspirar a nous adeptes a unir-se a la comunitat del patinatge.

Amb activitats que van des d'exhibicions fins a competicions individuals i per equips, el V Trofeu Club Pati Nano s'erigeix com un espai inclusiu on la diversitat i la creativitat són celebrades. El suport del Consell Esportiu Barcelonès Nordenforteix aquest compromís amb la difusió del patinatge com una opció esportiva accessible per a tots, independentment de la seva edat o habilitat.

El V Trofeu Club Pati Nano, recolzat pel Consell Esportiu Barcelonès Nord, promet ser un esdeveniment emocionant i enriquidor per a tots els aficionats al patinatge, marcant una altra fita en el camí cap a la popularització i la valoració d'aquest apassionant esport a la regió.



IMAGEN

Inscriu-te ja! El Consell Esportiu Barcelonès Nord anuncia

l´obertura de matrícula pel curs de CIATE.

La matrícula pel curs de CIATE ja està oberta, i s'anima a tots els interessats a inscriure's al més aviat possible per a assegurar el seu lloc en aquest emocionant programa educatiu. Les places són limitades, per la qual cosa es recomana als aspirants a no perdre aquesta oportunitat única d'impulsar la seva carrera professional.

Per a obtenir més informació sobre el curs de CIATE i com inscriure's, els interessats poden visitar el lloc web oficial del Consell EsportiuBarcelonès Nord o posar-se en contacte directe amb la institució.



IMAGEN

Bona diada

de Sant Jordi!



IMAGEN

CEBNORD VS CEEB

1 JUNY

Els consells s'uneixen amb la iniciativa per fer un ALL STAR entre els dos consells, en el poliesportiu de Bac de roda el dia 1 de juny a les 18:00h.

Selecció del Consell Esportiu Barcelonès Nord versus Selecció del Consell Esportiu de Barcelona

Selecció CEBNORD:

Exteriors:

  • Jesús Manuel López (KUATTRO)
  • Jose Javier Espin (MACCABI)
  • Ferran Balat (C.DUCHA)
  • Marc Corrales (TELECOM)
  • Alex Cuesta (TOKYO'S)
  • Didac Procas (ART ESPORT)

Interiors:

  • Oscar Gil (CLINICA)
  • Pedro Cuesta (ANTIC)
  • Joan Abril (SISTRELLS)
  • Abdoulaye Sylla (QIAO 1)
  • Jaime Martín (VOLL DUNKS)
  • Jose Antonio Blazquez (PASSEIG SALUT)

Entrenadors:

  • Marc Borras
  • Pere Mulero



IMAGEN

Trobada de Centres

d´Ensenyament Cebnord

En una jornada plena d'entusiasme i companyonia, el Consell Esportiu del Barcelonès Nord va organitzar una emocionant trobada esportiva que va reunir més de 200 nens i nenes de diferents centres educatius de la regió. L'esdeveniment, celebrat en les instal·lacions esportives Marina Besòs a Sant Adrià de Besòs, no sols va ser una oportunitat per a la pràctica esportiva, sinó també per a fomentar els valors fonamentals que l'esport inculca en la joventut.

L'objectiu principal d'aquesta trobada no va anar només la competència esportiva, sinó també la promoció de valors essencials com la solidaritat, el respecte, la cooperació i la companyonia. A través de l'esport, els participants van aprendre la importància del treball en equip, la superació personal i el joc net, valors que són fonamentals no sols en l'àmbit esportiu, sinó també en la vida quotidiana.







© Consell Esportiu Barcelonès Nord 2024

Avís Legal   Polítiques de privacitat   Polítiques de privacitat Xarxes Socials