ELCONSELL

IMAGEN

MÉS QUE ESPORT

SERGIO MUELAS

Sergio Muelas de l'Institut La Bastida Lanza el Projecte "Més que Esport".

En un esforç per fomentar el desenvolupament integral dels alumnes, Sergio Muelas, destacat alumne de l'Institut La Bastida, ha presentat un innovador projecte educatiu titulat "Més que Esport". Aquest programa, dissenyat per a anar més enllà de la mera pràctica esportiva, té com a objectiu principal treballar les habilitats de lideratge i altres dinàmiques socials entre els estudiants.

Amb una trajectòria reconeguda en la institució pel seu compromís amb la formació integral dels joves, Queixals ha ideat "Més que Esport" com una plataforma on els alumnes puguin no sols millorar la seva condició física i habilitats esportives, sinó també desenvolupar competències fonamentals per al seu futur personal i professional.

El projecte es fonamenta en la convicció que l'esport no sols ofereix beneficis físics, sinó que també pot ser un vehicle poderós per a promoure el treball en equip, la resolució de problemes, la comunicació efectiva i, especialment, el lideratge. A través d'activitats pràctiques, dinàmiques de grup i tallers especialitzats, els estudiants tindran l'oportunitat d'explorar i enfortir aquestes habilitats de manera integral.



IMAGEN

Competició de Karate Kyokushinkai

a Santa Coloma de Gramenet organitzada pel Club Satori

Aquest passat cap de setmana, els amants del Karate Kyokushinkai es van congregar a Santa Coloma de Gramenet per a presenciar una competició espectacular organitzada pel prestigiós Club Satori. Amb un ambient ple d'energia i determinació, els competidors van mostrar la seva destresa en aquest art marcial japonès conegut pel seu enfocament en la resistència física i mental.

La competició va atreure a participants de tot arreu, des de principiants fins a experts, cadascun demostrant la seva habilitat i dedicació en el tatami. Des d'emocionants combats individuals fins a impressionants demostracions de kata, l'esdeveniment va oferir un espectacle per a tots els presents.

Els competidors van exhibir una tècnica impecable i un esperit indomable, inspirant a l'audiència amb la seva passió pel Karate Kyokushinkai. Els moments de tensió i emoció van omplir l'ambient mentre els contendents s'enfrontaven en lluites cos a cos, mostrant no sols la seva habilitat física, sinó també la seva fortalesa mental i el seu respecte per l'art marcial.

El Club Satori de Santa Coloma de Gramenet, reconegut pel seu compromís amb l'excel·lència i l'ensenyament dels valors del Karate Kyokushinkai, va organitzar aquest esdeveniment amb l'objectiu de promoure la pràctica d'aquest noble art marcial en la comunitat local i més enllà. Amb una organització impecable i un equip dedicat, l'esdeveniment va ser un rotund èxit, deixant una impressió duradora en tots els assistents.

Els participants i espectadors per igual es van anar amb records inoblidables i una renovada passió pel Karate Kyokushinkai. Aquest esdeveniment no sols va ser una competició, sinó també una celebració de la disciplina, la determinació i l'esperit de companyonia que defineix a aquesta antiga forma de combat. Sens dubte, deixa una marca indeleble en la història del Karate a Santa Coloma de Gramenet.



IMAGEN

Jornada All-Star

Seleccions del CEBNORD vs CEEB

El pròxim 1 de juny, els amants del bàsquet a Barcelona tindran una cita al Poliesportiu de Bac de Roda. Dues potències esportives de la ciutat s'enfrontaran en una emocionant jornada All-Star: les Seleccions del Consell Esportiu Barcelonès Nord i del Consell Esportiu de Barcelona.

Aquest esdeveniment esportiu d'alt nivell promet ser un espectacle ple de talent, habilitat i competitivitat, on els millors atletes de cada consell esportiu exhibiran les seves destreses en una sèrie d'emocionants trobades.

Els aficionats podran gaudir del bàsquet amb un ambient vibrant i ple d'energia, aquesta jornada All-Star promet ser un esdeveniment inoblidable per a tots els amants de l'esport a Barcelona. No et perdis l'acció i uneix-te a nosaltres l'1 de juny en el Poliesportiu de Bac de Roda per a presenciar un enfrontament èpic entre les seleccions del Consell Esportiu Barcelonès Nord i del Consell Esportiu de Barcelona!



IMAGEN

1 Fase Comarcal

Rítmica

El passat cap de setmana, el Consell EsportiuBarcelonès Nord va organitzar amb gran èxit la primera fase comarcal de gimnàstica rítmica en el Poliesportiu de La Mina, situat a Sant Adrià de Besòs. L'esdeveniment va reunir talentoses gimnastes de la regió, els qui van enlluernar al públic amb les seves impressionants rutines i elegància en el tapís. La competició va estar marcada per la passió, la companyonia i l'esperit esportiu, deixant clar el compromís i la dedicació dels participants.

Els organitzadors van destacar l'alt nivell d'habilitat exhibit i van agrair a tots els assistents pel seu suport. Sens dubte, aquesta primera fase comarcal va establir les bases per a un emocionant camí cap a futures competicions en el món de la gimnàstica rítmica a la regió.



IMAGEN

La Cursa nocturna de la Dona

Cebnord

El dissabte 12 de març, a les 20 h, tindrà lloc la 1a edició de La Cursa nocturna de la Dona, que organitza l’Ajuntament a través de La CIBA i que compta amb el suport tècnic de l'entitat esportiva Running Vigia i Consell Esportiu Barcelonès Nord. Des que es van obrir les inscripcions, el passat 19 de gener, s'ha arribat al límit: 1000 persones inscrites.

Ahir es va fer la presentació als mitjans amb l'assistència de l'alcaldessa, Núria Parlon, qui va agrair la participació a totes les entitats implicades a la cursa i va manifestar la voluntat que es converteixi en un esdeveniment de ciutat: "Aquesta cursa no serà l'última, es quedarà com una activitat pròpia i habitual en el marc del nostre calendari de les jornades feministes del 8M". També va presentar l'esdeveniment el president de Running Vigia, Jordi Capilla. 

La prova constarà d’un recorregut urbà de 5 quilòmetres, amb sortida i arribada a La CIBA, al passeig de la Salzereda, 19. La cursa tindrà un marcat caràcter solidari, ja que la recaptació de les inscripcions anirà destinada a l'associació Metges del Món i, en concret, a un dels seus projectes contra la ‘Prostitució i tràfic d’éssers humans a Espanya amb finalitats d’explotació sexual’. 
 
Les inscripcions per poder participar s'han fet a través de la plataforma Championchip i tenen un preu de 8 euros. Els dorsals es recolliran el mateix dia de la cursa, de 10 a 19.30 h a La CIBA, presentant el justificant d’inscripció i el DNI.

L'esdeveniment afectarà el trànsit dels següents carrers: Mossèn Jacint Verdaguer, av. Santa Coloma, av. Generalitat, Rambla Sant Sebastià, pl. de la Vila, Anselm Clavé, Sant Pere, pg. Jaume Gordi, Rafael Casanova, Camil Rossell, Sant Jeroni, Major, Nostra Senyora dels Àngels i Baró.



IMAGEN

DIA INTERNACIONAL DE LA DONA

8M



IMAGEN

Èxit rotund en la I Trobada interescolar de Handbol

Santa Coloma de Gramenet

En una vibrant jornada esportiva, es va dur a terme la primera Trobada interescolar de Handbol a Santa Coloma de Gramenet, reunint un total de 12 col·legis de la localitat. L'esdeveniment, organitzat pel Consell Esportiu Barcelonès Nord en col·laboració amb l'ajuntament de Santa Coloma de Gramenet, va tenir lloc en el Poliesportiu Municipal Prat de la Riba i La Bastida.

Des de primerenques hores del matí, els estudiants van demostrar la seva destresa i passió per aquest esport, competint en una sèrie d'emocionants trobades. Els equips, conformats per alumnes de diferents edats i nivells d'habilitat, es van enfrontar en partits plens d'energia i companyonia.

La Trobada interescolar de Handbol no sols va promoure la pràctica esportiva entre els joves, sinó que també va fomentar valors fonamentals com el treball en equip, el respecte i la superació personal. Els espectadors, entre els quals es trobaven pares, professors i autoritats locals, van gaudir d'una jornada plena d'emocions i bons moments.



IMAGEN

El Consell Esportiu del Nord de Barcelona Impulsa l´Excel·lència

a la Gimnàstica Rítmica amb la seva Tercera Jornada Competitiva

En un esforç per fomentar l'excel·lència esportiva i brindar una plataforma perquè els talents emergents brillin, el Consell Esportiu Brcelonès Nord ha anunciat la celebració de la tercera jornada de la seva prestigiosa competició de gimnàstica rítmica. Aquest emocionant esdeveniment, a  l'emblemàtic Pavelló Esportiu de Sant Adrià de Besòs, promet ser un aparador d'habilitats atlètiques i gràcia artística.

Amb la participació de gimnastes de tota la comarca, aquesta competició no sols representa una oportunitat per a mostrar l'ardu treball i la dedicació dels atletes, sinó també un pas crucial cap al prestigiós Torneig de Territorials de Gimnàstica Rítmica. Les campiones d'aquesta jornada tindran l'honor de representar al Consell Esportiu del Nord de Barcelona en aquesta destacada competició territorial, on es mesuraran amb els millors talents de la disciplina.







© Consell Esportiu Barcelonès Nord 2024

Avís Legal   Polítiques de privacitat   Polítiques de privacitat Xarxes Socials