ELCONSELL

IMAGEN

Bones festes nadalenques

CEBNORD

Des del CEBNord us desitgem unes bones festes nadalenques per poder celebrar la sortida d'un any excepcional. 

Ara només ens queda desitjar-vos molta salut i força en un nou any que espere seguir aprenent i creixent gràcies a l’activitat física i l’esport. Perquè l’esport és salut, física i mental, i per això és un bé essencial i necessari.

Us desitgem un bon Nadal i una bona entrada d’any envoltats d’aquells que més estimeu! 



IMAGEN

Festival de Nadal 2023

Karate Kyokushin a Santa Coloma de Gramenet

El Club Satori, reconegut per la seva excel·lència en l'ensenyament del Karate Kyokushin, va donar vida a un festival excepcional que va reunir a centenars d'entusiastes i practicants d'arts marcials en el cor de Santa Coloma de Gramenet. L'esdeveniment, celebrat el passat 17 de desembre en un ambient festiu i familiar, va destacar la destresa, disciplina i passió pel karate.

Des de primerenques hores del matí, l'emoció era palpable en l'aire mentre competidors de diferents edats i nivells d'habilitat es preparaven per a mostrar els seus talents en aquesta disciplina mil·lenària. Nens, joves i adults van exhibir la seva dedicació i destresa en cada tècnica, demostrant la intensitat i el respecte que caracteritzen al Karate Kyokushin.

Els assistents van poder gaudir d'una varietat d'activitats que van incloure demostracions de katas, combats individuals i exhibicions de tècniques avançades a càrrec dels mestres més destacats del Club Satori. L'energia contagiosa dels participants i la qualitat de les actuacions van mantenir al públic sorprès i entusiasmat durant tota la jornada.

L'esdeveniment no sols va ser una oportunitat per a mostrar habilitats, sinó també per a celebrar els valors fonamentals del KarateKyokushin: respecte, humilitat, perseverança i acte-superació. Els competidors van ser reconeguts no sols pel seu acompliment en el tatami, sinó també pel seu esperit esportiu i companyonia, la qual cosa va ressaltar la veritable essència d'aquesta disciplina.



IMAGEN

La Nadalenca

2023

L'Ajuntament de Santa Coloma de Gramenet, amb la col·laboració de Consell Esportiu Barcelonès Nord y Running Vigia, en el seu afany per promoure l'esport a la ciutat i la solidaritat entre veïns i veïnes, posen en marxa aquesta iniciativa, que vol que es converteixi en una festa per a tothom que ho desitgi.
Tota la recaptació aconseguida es destinarà completament a la campanya Cap nen sensejoguina. La carrera tindrà 6 punts d'animació durant el recorregut, a més de l'animació en la sortida i l'arribada, i hi haurà classe de Zumba a les 18.30 a càrrec de DUIN Rambla Fons.



IMAGEN

II Trobada Escoletes Bàsquet i Futbol

Consell Esportiu Barcelonès Nord

El Consell Esportiu Barcelonès Nord està preparant un emocionant tancament d'any per a tots els amants de l'esport del Barcelonès Nord. El pròxim 30 de desembre, es durà a terme una trobada en la qual les escoles de básquet i futbol es reuniran per a compartir una experiència esportiva única, gràcies a la iniciativa i organització del Consell Esportiu.

Aquest esdeveniment esportiu té com a objectiu principal fomentar l'activitat física, la companyonia i la diversió entre els joves de la comunitat, proporcionant-los un espai per a exhibir les seves habilitats atlètiques i gaudir d'un dia replet d'esport i entreteniment.

Amb la participació de múltiples escoles de la zona, s'espera que centenars de nens, adolescents i entrenadors es congreguin en les instal·lacions disposades per a aquesta jornada, convertint el dia en una veritable festa de l'esport.

Les disciplines de básquetbol i futbol seran les estrelles de la jornada, on es duran a terme partits, exhibicions i activitats que posaran a prova les destreses esportives dels joves talents. L'atmosfera estarà impregnada d'entusiasme i competitivitat, però sobretot, d'esperit esportiu i companyonia entre totes les escoles participants.

El Consell Esportiu Barcelonès Nord ha expressat la seva emoció i compromís amb la promoció de l'esport entre els més joves, destacant la importància d'inculcar valors com el treball en equip, el respecte i la constància a través de la pràctica esportiva.

Aquesta jornada esportiva no sols serà un tancament d'any, sinó una oportunitat per a celebrar l'esforç i dedicació dels estudiants-atletes i per a enfortir els llaços entre les escoles i la comunitat en general.

L'esdeveniment promet ser un dia inoblidable per als participants, on la passió per l'esport es combinarà amb l'alegria del tancament d'un any ple d'esforç i assoliments. La diversió, la competició amistosa i l'amor per l'esport seran presents a cada moment d'aquesta jornada esportiva afavorida pel Consell EsportiuBarcelonès Nord.



IMAGEN

CRONO BAIXADA

6 cursa

Lliga running virutal cebnord



IMAGEN

ASSEMBLEA GENERAL

ORDINÀRIA 22-23

Assemblea General Ordinària 2022-2023 | 31 de Gener



IMAGEN

1 TROBADA INTERESCOLAR HANDBOL

11 D´ABRIL

+10 ESCOLES DE SANTA COLOMA DE GRAMENET

+400 PARTICIPANTS







© Consell Esportiu Barcelonès Nord 2024

Avís Legal   Polítiques de privacitat   Polítiques de privacitat Xarxes Socials