ELCONSELL

IMAGEN

RUTA DE LES 5 FONTS

RUNNING CEBNORD

INFORMACIÓ 3ª PROVA DE LA LLIGA RUNNING CEBNORD 2023-2024 – RUTA DE LES 5 FONTS

 

Ja tenim en marxa la 3ª prova de la Lliga CEBNORD 23-24! RUTA DE LES 5 FONTS!!

 

NORMATIVA PER A AQUESTA CURSA:

 

  • Tots els/les que us vàreu inscriure a les altres proves de la lliga us heu de tornar a inscriure si voleu participar en aquesta.
  • Els resultats s’han de gravar amb Strava i enviar al correu  ligavigia@gmail.com. A l’assumpte poseu  el vostre nom complet.

Recordeu que  si us inscriviu i no realitzeu la prova, no es podrà participar a les següents proves si no es paga una penalització de 8,00€ per a compensar les despeses de la seva inscripció no aprofitada.

  • Tingueu el perfil de l’Strava obert al públic si no, no podem verificar que el recorregut sigui el correcte.
  • Mireu-vos bé la normativa per complir tots els requisits, també hi ha algun avís curiós runningvigia.com
  • Dates d’inscripció: Del 24/10/2023 al 10/11/2023 o fins que arribem a 200 inscrits.
  • Dates per a realitzar la prova: Del 11 al 18 de Novembre de 2023.
  • Temps màxim per a enviar resultats: 18/11/2023 a les 23:59h a ligavigia@gmail.com
  • Entrega d’obsequis: 19 de Novembre a la Plaça del Barri Llatí de 17h a 20h (Carrer del Perú, 45 08921 Santa Coloma de Gramenet)

OBSEQUIS:      

SOCIS: Bidó

NO SOCIS: Gorra

 

RECORREGUT:

Es tracta de sortir des del parc de La Bastida, concretament  a la cadena que dona entrada al parc de la Serralada Marina, passar per les 5 fonts assenyalades en l’ordre que vulgueu, i tornar cap al punt de sortida per la mateixa pista per on s’ha sortit. Atureu el rellotge quan arribeu a la cadena!

 

RESTRICCIONS!

No es pot entrar ni passar pel recinte esportiu de Torribera, i tampoc és permés fer cap tram urbà, excepte la Urbanització Bosc d’en Vilaró i el tram de Can Ruti.

Tota la resta ha de ser per corriols i pistes forestals i sempre respectant les propietats privades.

 

SORTIDA I ARRIBADA:

 

Parc de La Bastida

https://maps.app.goo.gl/SzeYJRAJsKjVL4rH7

 

Font del Lleó

https://goo.gl/maps/pQVq7jVzLavJPCpB8

 

Font de la Bota

https://goo.gl/maps/s4awJehbNqaje7Rw5

 

Font de l’Amigó

https://maps.app.goo.gl/vhpy7VinJrpacg2t7

 

Font del Goig

https://maps.app.goo.gl/16ueXQnyUGTjDfYS8

 

Font d’en Mora 

https://maps.app.goo.gl/gRmzYhASf7cE6yBt6

 

 

Inscripcions 



IMAGEN

Emocionant Lliga Escolar de Bàsquet

a la Comarca del Barcelonès Nord

La passió pel bàsquet està aconseguint el seu punt àlgid a la Comarca del Barcelonès Nord amb l'inici de l'esperada Lliga Escolar de Bàsquet, una competició vibrant organitzada pel Consell Esportiu Barcelonès Nord. Aquest esdeveniment esportiu, que reuneix joves talents de diverses escoles de la regió, ha arrencat amb un esperit de companyonia, emoció i una gran dosi d'habilitat en la pista.

Amb la participació de més de 6 col·legis educatives, aquesta lliga s'ha convertit en un gresol de talent emergent en el món del bàsquet. Els equips, conformats per jugadors i jugadores de diferents edats, estan demostrant la seva destresa, determinació i esperit competitiu en cada trobada.

El Consell Esportiu Barcelonès Nord ha posat èmfasi no sols en l'aspecte competitiu, sinó també en els valors de companyonia, respecte i treball en equip. Els partits no sols són una exhibició d'habilitats esportives, sinó també una oportunitat per a enfortir llaços entre els joves de la comarca.

Els aficionats s'estan delectant amb trobades memorables, replets de jugades espectaculars, emocionants remuntades i una intensitat que manté a tots a la vora dels seus seients. Els entrenadors, àrbitres i voluntaris han contribuït enormement a l'èxit i la fluïdesa de la competició, garantint un ambient positiu i just per a tots els participants.

L'impacte positiu d'aquesta lliga va més enllà de la pista, ja que fomenta un estil de vida saludable i promou la importància de l'esport en el desenvolupament integral dels estudiants. A més, ofereix un espai per a descobrir i nodrir el talent esportiu local, establint les bases per a possibles estrelles del bàsquet en el futur.

A mesura que avancen els enfrontaments i s'acosta la fase decisiva de la lliga, s'espera un augment en l'emoció i la intensitat dels partits. Els seguidors del bàsquet a la Comarca del Barcelonès Nord estan ansiosos per presenciar el desenllaç d'aquesta competició que està deixant empremta en el panorama esportiu local.

La Lliga Escolar de Bàsquet organitzada pel Consell Esportiu Barcelonès Nord no sols està impulsant l'amor per l'esport entre els joves, sinó que també està consolidant la comunitat a través del joc net, la passió i la dedicació en cada driblatge, passi i encistellada. El bàsquet està conquistant cors en el Barceloní Nord!



IMAGEN

INFORMACIÓ 4a PROVA DE LA LLIGA RUNNING CEBNORD 2023-2024

CORREM PEL BRUNO, 10K SOLIDARIS.

Ja tenim en marxa la 4a prova de la Lliga CEBNORD 23-24! CORREM PEL BRUNO, 10K SOLIDARIS!!

 

En aquesta ocasió, participarem per ajudar al nostre veí i company en Bruno.

Les inscripcions tenen un preu de 10€ i 7€ que es destinaran íntegrament a la intervenció que en Bruno necessita per millorar les seves funcions motores i rebre sessions de fisioteràpia específiques i especials.

 



IMAGEN

Cursa la Nadalenca Adaptada

Running CEBNORD

Amb un èxit rotund, la tercera edició de la «Cursa la Nadalenca Adaptada» va oferir una jornada esportiva i lúdica per a tots els participants. Aquesta cursa infantil adaptada va crear un entorn inclusiu, amb activitats emocionants per als joves.

I sobretot gràcies als infants participants i les seves families per la seva il·lusió i dedicació en aquest esdeveniment especial. La «Nadalenca Adaptada» continua creixent i inspirant a tots amb la seva missió d’inclusió i esport. Gràcies per ser part fonamental d’aquesta meravellosa activitat!

Podeu reviure els moments màgics de la jornada amb les imatges capturades durant l’esdeveniment.



IMAGEN

Èxit sense precedents

High SchoolWrestling

Èxit sense precedents en el High School Wrestling del Consell Esportiu BARCELONÈS NORD: Més de 160 esportistes i 15 clubs presents en un emocionant torneig amb més de 250 combats

El passat cap de setmana, el Poliesportiu de la Mina es va convertir en l'epicentre de l'esport de la lluita amb un esdeveniment extraordinari. El Consell Esportiu Barcelonès Nord va organitzar un torneig de High School Wrestlingque va superar totes les expectatives, amb la participació de més de 160 talentosos esportistes provinents de més de 15 clubs diferents i 6 comunitats diferents.

Des de primerenques hores del matí, l'energia i l'emoció van omplir l'ambient mentre els competidors es preparaven per a mostrar les seves habilitats en la lluita. Amb una impressionant quantitat de més de 250 combats, el torneig va oferir una intensa jornada repleta d'acció i destresa atlètica.

Els joves lluitadors van demostrar la seva dedicació i passió per aquest esport, captivant als espectadors amb la seva tècnica, agilitat i determinació en cada trobada. A més de l'aspecte competitiu, l'esdeveniment va ser una oportunitat per a fomentar la companyonia i la companyonia entre els diferents clubs i els seus atletes.
 

L'èxit d'aquesta competició no sols es va reflectir en el nombre de participants, sinó també en l'entusiasme i la passió que es va viure al llarg de tot l'esdeveniment. Els aplaudiments van ressonar en el gimnàs en cada enfrontament, destacant el suport i el reconeixement a l'esforç de cada esportista.

Amb aquest esdeveniment, el Consell EsportiuBARCELONÈS NORD reafirma el seu compromís amb el foment de l'esport entre els joves i la seva intenció de continuar promovent aquest tipus de trobades que impulsen el creixement i desenvolupament tant esportiu com personal dels participants.

Sens dubte, el High School Wrestling organitzat pel Consell Esportiu BARCELONÈS NORD es consolida com un punt de referència en el món de la lluita, deixant un llegat de talent, competitivitat i companyonia que ressonarà en la comunitat esportiva durant molt de temps.



IMAGEN

Master Class de Handbol Escolar

Santa Coloma de Gramenet

Alex Llorenç imparteix una emocionant Màster Class de Handball Escolar a Santa Coloma de Gramenet

En una brillant i enèrgica jornada esportiva, el reconegut entrenador de handball, Alex Llorenç, ha liderat una inspiradora Màster Classper a estudiants de diferents escoles de Santa Coloma de Gramenet. L'esdeveniment va tenir lloc en l'emblemàtic poliesportiu local, on més de cent joves entusiastes es van reunir per a submergir-se en els secrets i tècniques d'aquest apassionant esport.

Amb una vasta experiència en la formació de joves talents en el món del handball, Alex Llorenç va captivar als participants amb el seu carisma i coneixements tècnics. Durant la sessió, va enfocar el seu ensenyament en aspectes fonamentals del joc, com ara tàctiques d'equip, moviments estratègics, habilitats individuals i la importància del treball en equip.







© Consell Esportiu Barcelonès Nord 2024

Avís Legal   Polítiques de privacitat   Polítiques de privacitat Xarxes Socials