ELCONSELL

IMAGEN

XIV lligueta del besòs

CEBNORD

Es va dur a terme l'espectacular torneig de la XIV Lligueta del Besòs, on els col·legis de l'àrea de Barcelonès Nord van competir en emocionants trobades esportives. L'esdeveniment va tenir lloc en l'impressionant Poliesportiu Prat de la Riba, que es va omplir d'alegria i competitivitat amb la participació de 250 talentosos nens i nenes.

Durant tota la jornada, els joves esportistes van demostrar la seva destresa i passió per l'esport, oferint un espectacle digne d'admirar. Els col·legis es van enfrontar en la disciplina de COPBOL.

El torneig no sols va ser una competència esportiva, sinó també una oportunitat per a fomentar els valors de companyonia, respecte i treball en equip entre els participants. Els nens i nenes van mostrar un esperit esportiu exemplar, brindant abraçades i paraules d'alè tant als seus companys com als oponents.

En finalitzar la jornada, es va dur a terme una cerimònia de clausura plena d'emoció i reconeixements. Tots els participants van rebre medalles i diplomes com a reconeixement al seu esforç i dedicació. A més, es va premiar als equips destacats i es van atorgar trofeus als col·legis amb millor acompliment en el torneig.



IMAGEN

Gran èxit de Salesians i AMICS en la fase final catalana

organitzada per UCEC

En una emocionant trobada que va mantenir als espectadors a la vora dels seus seients, els equips de Salesians i AMICS es van coronar campions en la fase final catalana organitzada per la Unió de Clubs Esportius de Catalunya (UCEC). L'esdeveniment, que va reunir els millors equips de la regió, va ser una exhibició de talent, estratègia i passió per l'esport.

Salesians i AMICS, dos destacats equips coneguts per la seva habilitat i dedicació, van demostrar la seva vàlua al llarg de la competició, superant a rivals difícils en una sèrie de partits emocionants. Des del principi, tots dos conjunts es van destacar pel seu joc en equip, habilitats individuals i una mentalitat guanyadora.

La fase final catalana organitzada per UCEC va ser un esdeveniment inoblidable que va destacar el talent i la passió pel futbol a Catalunya. Els equips participants van mostrar un nivell excepcional de joc, la qual cosa va deixar clar per què són considerats alguns dels millors de la regió. Tant Salesians com AMICSvan demostrar ser dignes campions i van deixar una petjada inesborrable en el torneig.

Felicitem a Salesians i AMICS pel seu merescut èxit en la fase final catalana . Estem segurs que aquests equips continuaran inspirant a uns altres i portant l'esperit esportiu a nous nivells. Enhorabona als campions!



IMAGEN

Infantil A

campiones de Catalunya

L'equip de gimnàstica rítmica Infantil A de la ciutat ha aconseguit una increïble victòria en proclamar-se campiones de Catalunya. Aquest assoliment és el resultat d'un ardu treball, dedicació i talent demostrat per aquestes joves gimnastes.
Les integrants de l'equip Infantil A de gimnàstica rítmica de Badalona han deixat sense alè al públic i als jutges amb les seves espectaculars rutines i moviments plens de gràcia i precisió. Cadascuna d'elles ha demostrat un nivell d'habilitat excepcional i una passió inigualable per aquest esport.

 

El futur es presenta brillant per a aquestes joves promeses de la gimnàstica rítmica. Amb aquest títol de campiones de Catalunya en el seu haver, l'equip Infantil A de Badalona s'ha assegurat un lloc destacat en el panorama de la gimnàstica rítmica de la regió. Estem segurs que continuaran collint èxits i portant enlaire el nom de la seva ciutat.

Enhorabona a les gimnastes de l'Infantil A de gimnàstica rítmica de Badalona per aquesta merescuda victòria! La seva dedicació, talent i esforç són un veritable exemple per a tots. Felicitats, noies!



IMAGEN

Casal d´Estiu

CEBNORD 2023

El esplai d'estiu organitzat pel Consell EsportiuBarcelonès Nord es converteix en un èxit rotund i on els participants estan creant records inoblidables.

Sota el lema "Estiu en Acció!", CEBNORD ha dut a terme un esplai d'estiu únic en el seu tipus, oferint als joves l'oportunitat de viure una experiència emocionant i enriquidora durant les seves vacances. 

L'èxit del esplai d'estiu organitzat per CEBNORDha deixat una petjada inesborrable en la comunitat estudiantil i ha establert les bases per a futures edicions. Sens dubte, aquest esdeveniment ha demostrat una vegada més el compromís de CEBNORD.



IMAGEN

Lliga Running Cebnord

2023 / 2024

Al setembre torna la Lliga Running Cebnord.

Una Lliga molt esperada per als habitants de les 3 ciutats i que cada any té més participants.

Us Esperem !!



IMAGEN

CIATE

2023

Cebnord dona inici a l'esperat curs d'iniciació a tècnic esportiu del seu programa lectiu.Cebnord continua el seu compromís de formar a nous professionals en l'àmbit esportiu, contribuint així al creixement i desenvolupament de l'esport a les ciutats.

Amb una gran expectativa i entusiasme, estudiants de diferents disciplines esportives s'han congregat en les instal·lacions de Cebnordper a donar principi a aquesta emocionant etapa d'aprenentatge. El curs d'iniciació a tècnic esportiu té com a objectiu proporcionar als participants els coneixements teòrics i pràctics fonamentals per a desenvolupar la seva carrera en l'àmbit esportiu i convertir-se en tècnics especialitzats.

 

Durant aquest curs, els estudiants tindran l'oportunitat de submergir-se en un ampli ventall d'àrees relacionades amb l'esport, com l'anatomia i fisiologia del cos humà, la planificació i execució d'entrenaments, la nutrició esportiva, la psicologia de l'esport i molt més. A més, comptaran amb el suport d'un equip docent altament qualificat i amb una àmplia experiència en el sector, els qui guiaran i brindaran assessorament personalitzat a cada estudiant.



IMAGEN

CIATE 2023

EXAMENS FINALS

El Consell Esportiu Barcelonès Nord va celebrar avui el tancament del seu curs CIATE dissenyat per a formar als nous tutors de jocs. L'esdeveniment va culminar amb la realització dels exàmens finals que van posar a prova els coneixements i habilitats adquirides pels participants al llarg del programa.


El curs, que va començar fa sis setmanes, va reunir un grup divers d'entusiastes dels jocs i educadors interessats a convertir-se en tutors de jocs. Durant aquest temps, els participants van tenir l'oportunitat d'explorar una varietat de jocs, des dels clàssics fins als més contemporanis, i aprendre sobre la pedagogia darrere de la ludificació.

Els tutors i experts del Consell Esportiu Barcelonès Nord van guiar als participants al llarg del curs, compartint els seus coneixements i experiències . Els temes coberts van incloure la planificació de sessions de joc, la gestió de grups, l'adaptació de jocs per a diferents edats i nivells d'habilitat, així com l'avaluació i retroalimentació.

Els participants que van completar amb èxit el curs rebran un certificat d'aprovació, reconeixement del ROPEC i se'ls encoratjarà a posar en pràctica les seves habilitats com a tutors de jocs en diverses institucions educatives i organitzacions esportives a la regió de Barcelona.

Aquest curs ha demostrat ser un pas important cap a la promoció de l'educació lúdica en la comunitat i la formació de nous tutors de jocs. El Consell Esportiu Barcelonès Nord espera continuar oferint programes similars en el futur per a continuar fomentant l'ús educatiu i recreatiu de l'esport en la societat.







© Consell Esportiu Barcelonès Nord 2024

Avís Legal   Polítiques de privacitat   Polítiques de privacitat Xarxes Socials