ELCONSELL

IMAGEN

Lliga Running Virtual

Lliurament de trofeus

Lliurament de trofeus de la Lliga Running Virtual, enhorabona a tots i totes que heu participat, us heu divertit i heu gaudit d'aquestes activitats i de l'esport.



IMAGEN

CASAL MULTIESPORT CEBNORD

2023

💥 TORNA EL CASAL MULTIESPORT CEBNORD 💥

T'estem esperant per viure un estiu ple d'esport.

🌞 4 setmanes d'activitat física, diversió i moltes sorpreses!


 

Inscripció



IMAGEN

Copa Territorial Barcelona

2023

🙌 Quin matí d'esport hem pogut viure a les pistes Prat de la Riba de Santa Coloma de Gramenet!

Aquest dissabte hem viscut Copa territorial de Barcelona amb els guanyadors de les lligues de Infantil i Benjamí 🏃🏃‍♂️🏃‍♀️

Una gran festa del futbol 

 

Resultats



IMAGEN

CATSKILL

Salvament i socorrisme

Magnífica jornada de CATSKILLS, on ha tingut una participació increïble. on l'organitzador "La Bastida" ha fet un treball enorme per a poder tirar endavant aquesta espectacular jornada.

Aquesta jornada d'aprenentatge de salvament i socorrisme és fonamental per a garantir la seguretat i protecció de les persones en diferents situacions d'emergència, tant en l'aigua com en altres entorns.

Han potenciat les habilitats i coneixements especialitzats per a poder respondre de manera ràpida i efectiva davant situacions de perill i emergència, com a accidents en piscines, platges, rius o llacs. És important que es facin treballs d'aprenentatge en aquest àmbit, ja que això contribueix a la formació de persones capacitades i preparades per a actuar en situacions de risc i per a prevenir accidents.

A més, l'aprenentatge de salvament i socorrisme és important no sols per a professionals de la seguretat i l'emergència, sinó també per al públic en general, ja que tots podem ser testimonis o víctimes de situacions d'emergència en algun moment de les nostres vides. Per tant, és fonamental que es fomenti l'educació i formació en aquest àmbit per a garantir la seguretat i el benestar de la societat en general.



IMAGEN

4 FASE COMARCAL

RITMICA CEBNORD

Estem vivin la 4 Fase Comarcal 2023 al Poliesportiu La Mina.

.

Un esdeveniment que ha tornat a ser un auténtic èxit i on les protagonistes van tenir una gran experiència.

.

Gràcies a tots i totes per fer-ho possible



IMAGEN

Increïble jornada de la Copa Cebnord

Prebenjamins 2023

Aquest dissabte es va viure una emocionant jornada esportiva en la Copa Cebnord. Els petits futbolistes van demostrar el seu talent i passió per l'esport en una sèrie de partits que van mantenir a tots els espectadors a la vora dels seus seients.

L'escenari triat per a aquesta intensa competència va ser el Pavellò del raval, que es va omplir de famílies i seguidors ansiosos per veure l'acompliment dels joves jugadors. Des del xiulet inicial, els equips van desplegar un joc vibrant i ple d'habilitat, mostrant un nivell increïble malgrat la seva curta edat.

Al final de la jornada, els jugadors es van acomiadar amb abraçades i somriures, celebrant la seva participació en aquest inoblidable esdeveniment esportiu. La Copa Cebnord va deixar clar que el talent i la passió pel futbol no tenen límits d'edat, i que aquests joves prebenjamins tenen un futur prometedor en el món de l'esport.

Sens dubte, aquesta jornada de la Copa Cebnord per a la categoria prebenjamins va ser simplement espectacular. Els petits jugadors ens van regalar moments d'emoció, habilitat i companyonia, deixant a tots els presents amb la certesa que el futbol és un esport que uneix a les persones i transcendeix qualsevol límit. Felicitats a tots els participants per la seva dedicació i excel·lència en el camp de joc!



IMAGEN

Emocionant jornada de playoffs de bàsquet

del Consell Esportiu de Barceloní Nord!

Aquest diumenge, els amants del bàsquet van gaudir d'una intensa jornada en els playoffs organitzats pel Consell Esportiu de Barceloní Nord. Els equips participants es van enfrontar en una competència feroç, demostrant la seva destresa, habilitat i passió per l'esport de la canastra.

El poliesportiu Montigalà va ser testimoni de trobades vibrants que van mantenir als aficionats a la vora dels seus seients. Els equips van arribar als playoffs després d'una temporada regular repleta d'acció, i ara es jugaven el tot pel tot per a avançar cap a la següent etapa.







© Consell Esportiu Barcelonès Nord 2024

Avís Legal   Polítiques de privacitat   Polítiques de privacitat Xarxes Socials