ELCONSELL

Filo Cañete: Tota una vida a la piscina

L’alcadessa de Sant Adrià de Besos és una gran amant de l’esport

L’alcadessa de Sant Adrià de Besos, Filo Cañete ens visita aquest mes a ‘El Protagonista’ on hem tingut l’oportunitat de conversar sobre la seva passió per la natació amb tota una vida dedicada a l’esport a la piscina.

Filo Cañete ens ha descobert com va arribar la natació a la seva vida i quines han sigut les seves rutines d’entrenament, especialitats i la manera d’afrontar la competició fins ara. Una trajectòria esportiva on l’actual alcaldessa de Sant Adrià també ha sigut capaç d’aconseguir èxits com les medalles obtingudes al Master Nacional de Natació.

No et pots perdre una interessant xerrada sobre la esports, valors i també la visió de l’alcaldessa sobre la importància i futur de l’esport de base a la ciutat.



IMAGEN

Tot a punt pel Casal Multiesport d'estiu CEBNord

Tres setmanes d'esport al Poliesportiu La Colina

A partir del pròxim 5 de juliol posem en marxa una nova edició del Campus Multiesportiu CEBNord per gaudir de l’estiu a través de l’esport. Viurem tres setmanes de bàsquet, futbol sala, handball, bádminton i tot un seguit de diversos esports i tallers recreatius on la diversió a través de l’activitat física será la principal protagonista.

Tota la informació fent click en aquest enllaç


Un any més, realitzarem el nostre casal al Poliesportiu La Colina on disposem de pistes per a la realització d’activitats per les quals comptarem amb tècnics i monitors esportius titulats. Més de 30 participants ja están esperant que comenci un mes de Juliol on gaudirem plegats dun estiu on l’esport tornarà a ser el gran protagonista!



IMAGEN

Èxit del High School Wrestling a La Mina

La Lliga Escolar de Lluita va tornar a reunir joves esportistes de tota Catalunya

El passat dissabte 19 de juny es va celebrar a la Zona Esportiva La Mina la Lliga Escolar de Lluita Olímpica (High School Wrestling). La trobada esportiva es va portar a terme al camp de futbol 7 exterior amb el muntatge de dos tapissos per la disputa de la competició.

L’esdeveniment, organitzat pel Consell Esportiu del Barcelonès Nord amb la col·laboració de la Federació Catalana de Lluita i Disciplines Associades, va reunir un total de 60 participants procedents de 5 clubs d’arreu de Catalunya. A més, la competició va poder ser visionada per streaming a través de Youtube gràcies a la tecnologia instal·lada per l’ocasió a la zona d’acció dels esportistes.

Els participants van gaudir d’una jornada molt emocionant i emotiva que va servir com a cloenda de la temporada. També els acompanyants van poder veure en acció als joves esportistes gràcies als protocols d’accés que van garantir un correcte funcionament de l’activitat.



IMAGEN

El CEBNord acull la Trobada JEEC de bàsquet

Èxit organitzatiu al Poliesportiu La Mina

El passat dissabte 19 de juny es va celebrar al Poliesportiu La Mina la Trobada JEEC de bàsquet 2020-2021 de la Unió de Consells Esportius de Catalunya (UCEC) organitzada pel Consell Esportiu del Barcelonès Nord.

L’esdeveniment va aplegar un total de 140 participants procedents de 14 entitats esportives d’arreu de Catalunya com a representats dels Consells Esportius de Barcelona, Baix Llobregat, Valles Occidental Terrassa, Garrag, Baix Camp i Alt Penedès. A més, la competició va poder ser visionada per streaming a través de Youtube en una clara aposta del CEBNord per oferir un servei de qualitat gràcies a les noves tecnologies.

 

Galeria de fotos de la jornada


La competició es va iniciar a les 9:00h del matí amb la disputa d’un total de 21 partits. La trobada esportiva va tenir un format no competitiu on l’objectiu era assegurar la participació igualitària de tots els equips. Participants i famílies van poder viure un dissabte ple de diversió, esport i felicitat després d’una temporada tan complicada i atípica.



IMAGEN

L’AE Coret enlluerna a la Trobada JEEC de futbol sala

Tortosa va acollir la Trobada JEEC de futbol sala

L’AE Coret i el CF Lluis Millet van ser els representants del CEBNord a la Trobada JEEC de futbol sala disputada a Tortosa durant el cap de setmana del 12 i 13 de juny. Equips d’arreu del territori català van gaudir d’una jornada plena de gols i emoció per posar punt i final a la temporada.

La trobada esportiva, que va reunir equips de categoria aleví i infantil, va ser tot un èxit. En categoria aleví, l’AE Coret va ser un dels grans protagonistes gràcies al seu bon joc per finalitzar el dissabte com l’equip dominant de la categoria.

Un èxit que culmina una gran temporada de l’equip badaloní i on jugadors i familiars van poder gaudir de principi a fi de l’experiència.



IMAGEN

Pomar vibra amb la Gimnàstica Rítmica del CEBNord

La fase comarcal i individual JECC del Barcelonès Nord va ser tot un èxit

La Gimnàstica Rítmica va tornar a enlluernar al Pavelló de Pomar amb la disputa de la fase comarcal individual i de conjunts amb el Club Rítmica Santa Coloma, Club Ritmica Mongitalà i Club Rítmica GimVanes Sport.

Una jornada repleta de moments i imatges de les joves esportistes que van participar en una competició que va reunir prop de 60 participants per posar a prova les seves habilitats en diferents modalitats i categories.

Una competició que segueix demostrant la seva bona salut a la nostra comarca gràcies a la pràctica d’un dels esports més populars i de més nivel individual i col·lectiu.



IMAGEN

Un final de primera per la Lliga de Bàsquet Lleure

Entrega de premis i trofeus de la competició

Punt i final a la Lliga de Bàsquet Lleure 2020/2021. Una temporada atípica i excepcional però on els participants han pogut gaudir del bàsquet i d'una experiència on només podem agraïr a tots els equips la seva confiança per poder tirar endavant una competició de referència al bàsquet amateur de la comarca.

Clinica Veterinaria Badalona, Red Squad, El club de la Ducha, Backstreet Monstars, Voll Dunks i CB BDN Telecom han pogut gaudir del bàsquet en una competició que aquest any també ha sigut molt emocionant.

El diumenge 20 de juny vam viure l'entrega de trofeus després de la disputa del Playoff final per definir la classificació d'aquesta temporada. El màxim anotador i el màxim triplista de la competició també van recollir el seu trofeu commemoratiu. Una jornada molt especial per posar la cirereta a un any tan difícil i complicat per tots. Tornarem la pròxima temporada amb més força que mai!



IMAGEN

Èxit de participació a la Cursa Trail Clubs

La cursa virtual per equips ha mobilitzat més de 100 participants dividits en 23 equips.

La Cursa Trail Clubs ha posat a prova el treball en equip en una cursa de format innovador que hem pogut impulsar juntament amb el Club Running Vigia.

La millora manera de descobrir llocs nous a la nostra Serra de Marina, de fer nous circuits i superar nous reptes. Els equips, formats per un grup amb un mínim de tres corredors i un màxima de cinc participants, van comprovar la seva resistència i velocitat amb un recorregut que comptava amb un pas obligatori per deu punts.

Aquest nou repte virtual es va realitzarà entre el 12 i 26 de juny de 2021 i ha acabat amb l’equip Poblados Unidos format per Angel Valera, Jerónimo Niubo i Oscar Gil com a campions de la cursa. Els equips Liebres Serralada de Marina i Running Trail Tarados van ocupar el segon i tercer lloc, respectivament.



IMAGEN

Units contra la Basuraleza

Esport i medi ambient junts en una intensa jornada

El passat 6 de juny on vam gaudir de l'esport en familia per netejar la Serra de Marina juntament a una desena d'entitats colomenques, i sota l'organització de Running Vigía, vam viure una gran experiència on vam voler aportar la nostra ajuda i col·laboració per cuidar del nostre entorn!

Des del CEBNord ens vam unir al Club Running Vigía i més d'una desena d'entitats colomenques per preservar la Serralada de Marina mitjançant l'esport. Caminants, runners, ciclistes... Tots van contribuir amb la seva ajuda per  netejar el nostre entorn natural i seguir gaudint de l'esport a l'aire lliure en les millors condicions.

Des de l’organització Ues van proporcionar guants i bosses a la sortida al Parc de La Bastida i a la tornada tots els inscrits svan ser obsequiats amb un motxilla de cordes CEBNORD i un bot de gel hidroalcohòlic. La recollida de brossa va ser tot un èxit i una gran manera de conscienciar a petits i grans sobre la importancia de cuidar els nostres espais naturals!







© Consell Esportiu Barcelonès Nord 2024

Avís Legal   Polítiques de privacitat   Polítiques de privacitat Xarxes Socials