ELCONSELL

IMAGEN

Trobades Esportives Escolars de Catalunya

Des de la UCEC s'ofereixen aquestes Trobades no competitives i gratuïtes

La temporada 2020 - 2021 ha estat marcada per l'arribada de la Covid-19 a Catalunya. Una temporada totalment atípica que ha aturat no solament l'activitat esportiva dels consells esportius, sinó també, la salut física de milers d'infants, joves i adolescents que tenen la seva activitat esportiva vinculada amb els consells. Mesos després i amb una situació clara de millora social i sanitària, des de la UCEC, creiem que hem de donar una pas endavant i oferir als infants i joves l'oportunitat de gaudir d'una trobada esportiva.

Tota la informació fent click en aquest enllaç


Al Barcelonès Nord podrem gaudir de la Trobada Esportiva de Bàsquet que es disputarà a Sant Adrià de Besòs durant el cap de setmana del 19 i 20 de juny de 2021. 



IMAGEN

Primera fase comarcal de Gimnàstica Rítmica

Tot preparat per la tornada a la competició!

La Gimnàstica Rítmica està preparada per tornar a la competició oficial al Barcelonès Nord. El pròxim 23 de maig de 2021 viurem la 1ª Fase Comarcal en modalitat individual i per conjunts al Pavelló de Pomar (Badalona).

Després de la Trobada celebrada al Poliesportiu Montigalà durant el mes d'abril, les entitats de la comarca ja estàn preparades per gaudir d'una jornada competitiva amb les seves esportistes. El Club Rítmica Montigalà, Club Gim Vanes Sport i Club Rítmica Santa Coloma segueixen treballant per oferir el seu millor nivell en aquesta data tan esperada per tots i totes.

 



IMAGEN

Partits en video a la Lliga de Bàsquet Lleure

Reviu tots els partits a travès de l'APP Swish 

El Consell Esportiu del Barcelonès Nord segueix la seva aposta per la qualitat e incorpora un nou servei de video a la Lliga de Bàsquet Lleure. Des d'aquest passat mes d'abril, tots els participants i seguidors de la competició poden visionar els partits de la competició a l'aplicació Swish. A la fitxa de cada partit pots accedir al video per gaudir del partit al complet. 

Gràcies a un sistema intel·ligent de gravació, els partits queden enregistrats de forma automàtica i es publiquen 24h després de la seva disputa. Ara, a més de poder seguir en viu els resultats en directe i accedir a totes les estadístiques, també podràs viure la Lliga de Bàsquet més a prop que mai.



Jornades pioneres de tecnificació de lluita a La Mina

El CEBNord organitza una trobada de lluita amb un format innovador


Aquest passat dimecres 28 d’abril vam celebrar les primeres jornades de tecnificació de lluita per equips al Club Lluita Olímpica La Mina amb el suport de la Federació Catalana de Lluita i Disciplines Associades (FCLL i DD.AA.). L’esdeveniment va aplegar 30 esportistes d’edats compreses entre els 5 i 12 anys per gaudir de la lluita olímpica en una posada en escena innovadora i pionera per participants i famílies.

Els joves lluitadors van entrenar la seva tècnica agrupats en dos equips (Capità Amèrica i Iron Man) amb la realització de diversos combats entre integrants de cada conjunt. Des del Consell Esportiu del Barcelonès Nord es va portar a terme una producció audiovisual de l’esdeveniment per fer possible que les famílies també poguessin gaudir de la pràctica esportiva dels seus fills en un espai habilitat per l’ocasió on, a través de dues pantalles, podien visionar el desenvolupament de la jornada en una retransmissió multicàmera.

Una activitat que aposta per la qualitat per seguir promocionant i contribuint al creixement de l’esport escolar per esportistes i famílies.



IMAGEN

Ja disponibles les pilotes d'obsequi per les entitats!

El CEBNord regala una pilota oficial de competició per cada equip JEEC inscrit a la competició de futbol sala

Com cada temporada, des del Consell Esportiu obsequiem a totes les entitats amb una pilota de competició de futbol sala gratuita per cada un dels equips inscrits al CEBNORD per disputar les competicions JEEC. Ja estàn disponibles a les nostres  oficines perquè els representants de cada entitat puguin recollir-les en talla petita o gran. Aquesta iniciativa es possible gràcies al conveni de col·laboració del CEBNord amb Decathlon com a proveïdor oficial de material esportiu.

L'horari d'atenció al públic es de dilluns a divendres de 9h a 14h. Per accedir a les oficines del CEBNORD es necessitarà trucar prèviament per reservar cita prèvia i poder tenir accès a l'Ajuntament de Sant Adrià de Besòs (5ª Planta), tal i com marca la normativa municipal vigent.



IMAGEN

El cor del futbol sala batega amb força!

Les entitats segueixen fent una tasca indispensable per garantir el funcionament de la competició

La competició JEEC de futbol sala ja ha gaudit de la disputa de les seves primeres quatre jornades des de la represa de l'activitat el passat 9 i 10 d'abril. En aquestes primeres setmanes de competició, els equips han tornat a viure tota l'emoció dels partits amb responsabilitat i prudència. 

Des del CEBNord volem agrair l'esforç de totes les persones implicades a cada pista de joc per fer possible que els infants i joves hagin pogut tornar a gaudir del seu esport preferit després d'un any d'aturada. 



IMAGEN

Trailclubs: Una cursa per equips!

Nova cursa virtual per gaudir en grup amb el Club Running Vigia

Perquè sabem que teniu més ganes  de muntanya, més ganes de descobrir llocs nous en la nostra Serra de Marina, de fer nous circuits i superar nous reptes, us hem preparat la TRAILCLUBS, CURSA PER EQUIPS!

Només has de confeccionar un grup amb un mínim de tres corredors i un màxima de cinc participants per posar a prova la vostra resistència amb un pas obligatori per deu punts. Aquest nou repte virtual es realitzarà entre el 12 i 26 de juny de 2021. 



IMAGEN

La Marxa per la Dona tanca la Lliga Virtual Running CEBNord

Els inscrits rebràn una samarreta tècnic i un pack de la CIBA

Arribem a la cursa final de la primera edició de la Lliga Virtual realitzada pel Consell Esportiu Barcelonès Nord amb una prova molt especial: LA MARXA PER LA DONA. Una nova cursa d'orientació de circuit lliure amb l'únic requisit de passar pels quatre punts assenyalats amb inici i final al Parc de La Bastida.

Aquest cop donarem visibilitat a una causa que necessita tot el nostre suport, la lluita contra el maltractament per violència de gènere.

La recaptació íntegra de les inscripcions es donarà a la casa d’acollida de dones maltractades de Santa Coloma de Gramenet, una associació que fa anys que treballa en projectes contra la violència de gènere.



IMAGEN

Mòduls presencials CIATE al mes de juliol

Els alumnes del Curs CIATE podràn completar la part presencial el pròxim estiu

La CEBNordAcademy segueix creixent amb nous alumnes que ja gaudeixen de les facilitats del nostre espai de formació i treballen de valent per aconseguir el curs d’iniciació a tècnic d’esport (CIATE). Una Certificació oficial de l’Escola Catalana de l’Esport per exercir qualsevol activitat multiesportiva a Catalunya i que permet la inscripció al Registre Oficial de Professionals de l’Esport a Catalunya (ROPEC).


En la CEBNordAcademy, els alumnes tenen la possibilitat de realitzar la primera part del curs online per poder avançar en la seva formació segons les seves necessitats i, després d'un any d'aturada, es tornarà a impartir la part presencial del curs al mes de juliol. 

Recordeu que us heu d'inscriure via correu electrònic a cebn@cebnord.com indicant les vostres dades personales, grup de pràctiques (tres a escollir) i el comprovant bancari.







© Consell Esportiu Barcelonès Nord 2024

Avís Legal   Polítiques de privacitat   Polítiques de privacitat Xarxes Socials