7a PROVA MARXA PELS MIRADORS

2024-03-09

I per fi hem arribat a la última prova d’aquesta Lliga CEBNORD 23-24! I com sabem que sou uns grans exploradors, la proposta és una cursa d’orientació de la que ens agrada a totes i tots: MARXA PELS MIRADORS

NORMATIVA PER A AQUESTA CURSA:

Tots els/les que us vàreu inscriure a les altres proves de la lliga us heu de tornar a inscriure si voleu participar en aquesta.
* Recordeu que si us inscriviu i no realitzeu la prova, no es podrà participar a les següents proves si no es paga una penalització de 8,00€ per a compensar les despeses de la seva inscripció no aprofitada.

Els resultats s’han de gravar amb Strava i enviar al correu  ligavigia@gmail.com. A l’assumpte poseu  el vostre nom complet.
Tingueu el perfil de l’Strava obert al públic si no, no podem verificar que el recorregut sigui el correcte.
Mireu-vos bé la normativa per complir tots els requisits, també hi ha algun avís curiós www.runningvigia.com
Dates d’inscripció: Del 21/02/2024 al 08/03/2024 o fins que arribem a 200 inscrits.
Inscripcions a: https://www.cronocheck.com/marxa-pels-miradors
Dates per a realitzar la prova: Del 9 al 16 de març de 2024.
Temps màxim per a enviar resultats: 16/03/2024 a les 23:59h a ligavigia@gmail.com
El diumenge 17 de març a les 18h, al local del club farem entrega dels premis a les guanyadores i guanyadors d’aquesta edició de la Lliga 2023-2024

RECORREGUT:

Es tracta de sortir des del pont de la B-20, concretament  a la cadena que dona entrada al parc de la Serralada Marina, passar pels 6 miradors assenyalats en l’ordre que vulgueu, i tornar cap al punt de sortida per la mateixa pista per on s’ha sortit. Atureu el rellotge quan arribeu a la cadena!

RESTRICCIONS!

En aquesta ocasió estarà permès transitar per la carretera però recordeu, sempre respectant les propietats privades i sobretot no passant pel corriol que hi ha just darrera de CAN MAS.